logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Drenthe > Emmen


Overzicht verhuizers in Emmen

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Dorenbos verhuizingen
Charles Darwinstraat 3, Emmen
Tel: 0591-613405
Jaren werkzaam: 2 jaar
2
werknemers

 Emmen
(+5km)

01

Extra informatie:
Verhuisbedrijf J. Dorenbos Emmen Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing snel en soepel verloopt... Verhuizen geeft al rompslomp genoeg. Dus op de dag dat het echt gebeuren gaat, wilt u er zeker van zijn dat de verhuizer goed en zorgvuldig werkt, op tijd komt, verstand van zaken heeft en ook nog z'n goede humeur meebrengt.

02

De Lange verhuizers
Albatrosstraat 1, Emmen
Tel: 0591-630554
Jaren werkzaam: 56 jaar
7
werknemers

 Emmen
(+2km)

02

Certificering / branche organisatie:
Bureau Veritas Erkende verhuizers

Extra informatie:
De Lange verhuizers uit Emmen Vanwege onze jarenlange ervaring op het gebied van verhuizingen, kunnen we voor u de beste verhuizing regelen tegen een scherpe prijs. De Lange verhuizers te Emmen maakt onderdeel uit van de landelijke organisatie Top Movers. Top Movers is een landelijk samenwerkingsverband van 14 vooraanstaande erkende verhuisbedrijven, die elk bekend zijn in hun eigen regio.

03

Blanken Verhuizingen
Handelsweg 3, Emmen
Tel: 0591 - 62 41 90

 Emmen
(+4km)

03

Extra informatie:
Goedkoop verhuisbedrijf Blanken Emmen Verhuisbedrijf Blanken Emmen is een goed en goedkoop verhuisbedrijf met veel ervaring, dat u helpt met een lokale verhuizing, een verhuizing door Nederland, een verhuizing door Europa of een overzeese verhuizing. Verhuizen wordt nog makkelijker met de verhuisservice van Blanken en de mogelijkheid tot inboedelopslag. U bepaalt zelf wat u nodig heeft tijdens de verhuizing, u betaalt dus nooit teveel voor het verhuizen en voor uw eventuele inboedelopslag.

04

VSN Groep
Nijbracht 154, Emmen
Tel: 0591679480

 Emmen
(+1km)

04

Extra informatie:
Verhuis Service Noord Op zoek naar een ervaren verhuizer of meubelmonteur VSN heeft ze voor u. Sinds 1997 leveren wij personeel aan verhuisbedrijven, montagebedrijven en kantoorinrichters. VSN staat oorspronkelijk voor Verhuis Service Noord. Onze oorsprong ligt in Noord Nederland, in Emmen. Tegenwoordig werken we door heel Nederland.

05

Snieder Verhuizingen
Dordsestraat 12, Emmen
Jaren werkzaam: 2 jaar
3
werknemers

 Emmen
(+1km)

05

Extra informatie:
Snieder Verhuizingen is actief sinds 1 mei 2022 en heeft momenteel 3 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Snieder Verhuizingen valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

06

Verhuisbedrijf Tuinman
Laan van Het Kinholt 469, Emmen
Tel: 0591629731

 Emmen
(+4km)

06

07

Jouke Dorenbos dienstverlening
Holtstraat 21, Emmen
Jaren werkzaam: 57 jaar
3
werknemers

 Emmen
(+5km)

07

Extra informatie:
Jouke Dorenbos dienstverlening staat ingescheven bij de KvK als vennootschap onder firma en is actief in de sector vervoer en opslag. Jouke Dorenbos dienstverlening omschrijft zichzelf als verhuisbedrijf. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

08

GregDera Logistics
Ekselerbrink 79, Emmen
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Emmen
(+2km)

08

Extra informatie:
Verhuisbedrijf, bezorger van pakketten en koerier.

09

Luimes Freelance
Westenesscherstraat 13, Emmen
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Emmen
(+2km)

09

Extra informatie:
Luimes Freelance is een bedrijf dat gevestigd is aan Westenesscherstraat 13 in de plaats Emmen. Het bedrijf is 3 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening en de activiteiten van het bedrijf vallen onder advisering op het gebied van man

10

Maxi Support
Rolderbrink 434, Emmen

 Emmen
(+3km)

10

Extra informatie:
Verhuisbedrijf. Het verrichten van administratieve werkzaamheden voor het bedrijfsleven.

11

L.H.S. service
De Haar 39, Emmen
Maanden werkzaam: 7 maand
1
werknemer

 Emmen
(+3km)

11

Extra informatie:
L.H.S. service staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. L.H.S. service omschrijft zichzelf als verhuizer. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

Plaatsen in de buurt

×