logo
verhuisbedrijf achtergrond

Minimaxi verhuizers

Home > Zuid-Holland > Gouda > Minimaxi verhuizers

Minimaxi verhuizers

James Watstraat 15d, Gouda
Tel: 0180-325541

Extra informatie

Erkend verhuizer

Minimaxi verhuizers uit Nieuwerkerk ad ijssel is een relatief jong bedrijf. Toch zijn wij al in het bezit van het garantiecertificaat Erkende Verhuizer. Dit houdt in dat wij altijd voldoen aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers.

Deze eisen zijn vastgelegd in een erkenningreglement. Wij worden regelmatig getoetst op kwaliteit, milieu en veiligheid. Voor u betekent dit dat u kiest voor gegarandeerde kwaliteit en zekerheid.

Heeft u ondanks alle zorgvuldigheid waar de Erkende Verhuizer voor staat toch een klacht over de uitvoering van uw verhuizing, dan kunt u de klacht voorleggen aan de onafhankelijke Geschillencommissie Verhuizen. De Organisatie voor Erkende Verhuizers staat garant voor het nakomen van de uitspraak.

Toch is het onwaarschijnlijk dat u klachten heeft. Onze klanten zijn juist altijd zeer tevreden omdat wij elke verhuizing volledig op maat uitvoeren. Wij kunnen u ondersteunen in het nagaan of uw inboedel al dan niet volledig is verzekerd bij verhuizingen, dit is namelijk niet altijd het geval. Daarom krijgt u bij de Erkende Verhuizer automatisch een Transport Verzekering.

Minimaxi verhuizers uit Nieuwerkerk ad ijssel ondersteunt u graag bij Nationale of Internationale verhuizingen. Wij hebben een uitgebreide ervaring opgebouwd met particuliere verhuizingen en de verhuizingen van scholen en bedrijven.

Bedrijfsgegevens

Minimaxi verhuizers is actief sinds 24 april 2006 en heeft momenteel 2 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Minimaxi verhuizers valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een besloten vennootschap. De activiteiten worden omschreven als: Verhuisservice voor bedrijven en particulieren Transport nationaal en internationaal

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang