logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Gouda


Overzicht verhuizers in Gouda

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Tot uw Dienst Verhuizingen
Gouderaksedijk 70, Gouda
Tel: 0182-372311
Jaren werkzaam: 4 jaar
8
werknemers

 Gouda
(+2km)

01

Extra informatie:
Tot Uw Dienst Verhuizingen -Erkende Verhuizer -Aandacht en betrokkenheid sinds 1961 -Professionaliteit staat voorop -Handyman service -Innovatief binnen de verhuiswereld -Dozen en verpakkingsmaterialen -In- en uitpakservice -Geheel verzekerde inboedel -Opgeleide en vakbekwame verhuizers -Maak gebruik van onze Handyman service ...

02

Minimaxi verhuizers
James Watstraat 15d, Gouda
Tel: 0180-325541
Jaren werkzaam: 18 jaar
2
werknemers

 Gouda
(+2km)

02

Extra informatie:
Erkend verhuizer Minimaxi verhuizers uit Nieuwerkerk ad ijssel is een relatief jong bedrijf. Toch zijn wij al in het bezit van het garantiecertificaat Erkende Verhuizer. Dit houdt in dat wij altijd voldoen aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Deze eisen zijn vastgelegd in een erkenningreglement. Wij worden regelmatig getoetst op kwaliteit, milieu en veiligheid.

03

Budgettransportdienst
Cronjéstraat 7, Gouda
Tel: 06 39665135

 Gouda
(+2km)

03

Extra informatie:
Altijd voordelig, betaalbaar (meubel) transport en verhuizen! Wij bieden transporten voor particulieren, kleine ondernemers en bedrijven. Ook voor het ophalen en bezorgen van meubels en andere goederen. Wij zijn in het bezit van Niwo eurovergunning. Als gecertficieerd niwo transportbedrijf bieden wij ook verhuisdiensten en woningontruimingen aan.

04

HDG Transport B.V.
Ingelandslag 45, Gouda
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Gouda
(+2km)

04

Extra informatie:
HDG Transport B.V. staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector vervoer en opslag. HDG Transport B.V. omschrijft zichzelf als het verrichten van montage werkzaamheden, alsmede het transporteren van inboedel en overige gerelateerde goederen. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

05

Smajlovic Transport
Han Hollanderweg 64, Gouda
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Gouda
(+2km)

05

Extra informatie:
Smajlovic Transport is een bedrijf dat gevestigd is aan Han Hollanderweg 64 in de plaats Gouda. Het bedrijf is 6 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

06

CZART
Wethouder Venteweg 136, Gouda
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Gouda
(+2km)

06

Extra informatie:
CZART is actief sinds 20 juni 2016 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4120. Deze code staat voor "Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw". De sector waarin CZART valt is Bouwnijverheid en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

07

HMH Dienstverlening
Olympiadeplein 47, Gouda
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Gouda
(+2km)

07

Extra informatie:
HMH Dienstverlening is een bedrijf dat gevestigd is aan Olympiadeplein 47 in de plaats Gouda. Het bedrijf is 5 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is bouwnijverheid en de activiteiten van het bedrijf vallen onder algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

08

Topnotch Services B.V.
IJssellaan 227, Gouda

 Gouda
(+1km)

08

Extra informatie:
Het verlenen van diensten op het gebied van expat verhuizingen, Nationale en Internationale verhuizingen en transport en logistiek en bijhorende diensten, waaronder begrepen doch niet beperkt tot het verzorgen van verhuizingen, (export)verpakkingen en art handling, expat begeleiding, relocation services, hospitality services, opslag en overslag.

Plaatsen in de buurt

×