logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Gouda


Overzicht verhuizers in Gouda

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Tot uw Dienst Verhuizingen
Gouderaksedijk 70, Gouda
Tel: 0182-372311
Jaren werkzaam: 4 jaar
8
werknemers

 Gouda
(+2km)

Stolwijkersluis West

01

Extra informatie:
Tot Uw Dienst Verhuizingen, opgericht in 1961, biedt erkende verhuizers met aandacht voor detail en professionaliteit.

02

Minimaxi verhuizers
James Watstraat 15d, Gouda
Tel: 0180-325541
Jaren werkzaam: 18 jaar
2
werknemers

 Gouda
(+2km)

Gouwestroom

02

Extra informatie:
Minimaxi verhuizers uit Nieuwerkerk ad IJssel, een jong bedrijf met het garantiecertificaat Erkende Verhuizer. Wij waarborgen kwaliteit en voldoen aan strenge normen voor milieu en veiligheid. Bij klachten staat de Geschillencommissie Verhuizen klaar.

03

Budgettransportdienst
Cronjéstraat 7, Gouda
Tel: 06 39665135

 Gouda
(+2km)

Kort Haarlem

03

Extra informatie:
Voordelig transport en verhuizingen voor particulieren en bedrijven, inclusief meubelbezorging en -montage. Gecertificeerd met Niwo eurovergunning, bieden wij betrouwbare en vakkundige diensten, van woningontruimingen tot bezorgingen op maat.

04

HDG Transport B.V.
Ingelandslag 45, Gouda
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Gouda
(+2km)

Slagenbuurt

04

Extra informatie:
HDG Transport B.V. staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector vervoer en opslag. HDG Transport B.V. omschrijft zichzelf als het verrichten van montage werkzaamheden, alsmede het transporteren van inboedel en overige gerelateerde goederen. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

05

Smajlovic Transport
Han Hollanderweg 64, Gouda
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Gouda
(+2km)

Sportbuurt

05

Extra informatie:
Smajlovic Transport is een bedrijf dat gevestigd is aan Han Hollanderweg 64 in de plaats Gouda. Het bedrijf is 6 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

06

CZART
Wethouder Venteweg 136, Gouda
Jaren werkzaam: 8 jaar
1
werknemer

 Gouda
(+2km)

Wethouder Venteweg

06

Extra informatie:
CZART is actief sinds 20 juni 2016 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4120. Deze code staat voor "Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw". De sector waarin CZART valt is Bouwnijverheid en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

07

HMH Dienstverlening
Olympiadeplein 47, Gouda
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Gouda
(+2km)

Sportbuurt

07

Extra informatie:
HMH Dienstverlening is een bedrijf dat gevestigd is aan Olympiadeplein 47 in de plaats Gouda. Het bedrijf is 5 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is bouwnijverheid en de activiteiten van het bedrijf vallen onder algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

08

Topnotch Services B.V.
IJssellaan 227, Gouda

 Gouda
(+1km)

Kort Haarlem

08

Extra informatie:
Het verlenen van diensten op het gebied van expat verhuizingen, Nationale en Internationale verhuizingen en transport en logistiek en bijhorende diensten, waaronder begrepen doch niet beperkt tot het verzorgen van verhuizingen, (export)verpakkingen en art handling, expat begeleiding, relocation services, hospitality services, opslag en overslag.

Plaatsen in de buurt

×