logo
verhuisbedrijf achtergrond

Baars verhuizers

Home > Noord-Holland > Haarlem > Baars verhuizers

Baars verhuizers

Grijpensteinweg 4, Haarlem
Tel: 023-5245566

Extra informatie

Baars Verhuis en Opslag BV is een nationaal en internationaal verhuisbedrijf dat sinds 1928 gevestigd is in Haarlem. Ons bedrijf telt 22 medewerkers die staan voor een kwalitatief goede uitvoering van al onze werkzaamheden. Dit is bevestigd door middel van een ISO-certificering in 2001.

Baars Verhuis en Opslag BV uit Haarlem is partner in Mondial Movers. Dit samenwerkingsverband van 20 belangrijke erkende verhuisbedrijven in Nederland heeft inmiddels een prominente plaats ingenomen in verhuisland.

Kortom Baars Verhuis en Opslag BV is een bedrijf waar U op kunt bouwen voor al Uw verhuis-en opslagwerkzaamheden.

Diensten

  • Advies
  • Inpakken
  • Opslag
  • Uitpakken
  • Verkoop
  • Vervoer

Video

Bedrijfsgegevens

Baars verhuizers staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector vervoer en opslag. Baars verhuizers omschrijft zichzelf als het (doen) vervoeren en expediteren van goederen, kunst- en antiekvervoer, projectverhuizingen, het verzorgen van nationale- en internationale verhuizingen en im- en exportzendingen, tevens opslag van kunst, antiek, archieven en meubels in containers. Tevens groothandel in papier en karton. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf zijn verhuisvervoer. De handelsnamen die gebruikt worden zijn: Mondial Baars Verhuizingen, Baars Verhuis & Opslag

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang