logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Holland > Haarlem


Overzicht verhuizers in Haarlem

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Luykx verhuizers
Emrikweg 2/D, Haarlem
Tel: 085-7603544
Jaren werkzaam: 17 jaar
8
werknemers

 Haarlem
(+3km)

01

Extra informatie:
Haarlem is voor Luykx verhuizers vertrouwd terrein, u zult bij ons nooit voor verrasssingen komen te staan. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij een deel of de volledige verhuizing voor u uitvoeren. Een overzicht van de mogelijkheden: Bedrijfsverhuizingen Ook bedrijven in Haarlem kennen Luykx verhuizers van oudsher en weten ons telkens weer te vinden. Zowel interne verhuizingen als volledige verhuizingen van uw onderneming voeren wij uit.

02

Baars verhuizers
Grijpensteinweg 4, Haarlem
Tel: 023-5245566
Jaren werkzaam: 97 jaar
16
werknemers

 Haarlem
(+3km)

02

Certificering / branche organisatie:
Mondial Movers ISO-gecertificeerde verhuizer

Extra informatie:
Baars Verhuis en Opslag BV is een nationaal en internationaal verhuisbedrijf dat sinds 1928 gevestigd is in Haarlem. Ons bedrijf telt 22 medewerkers die staan voor een kwalitatief goede uitvoering van al onze werkzaamheden. Dit is bevestigd door middel van een ISO-certificering in 2001. Baars Verhuis en Opslag BV uit Haarlem is partner in Mondial Movers.

03

Peter Feitsma verhuizers
Zijlweg 79, Haarlem
Tel: 023-5322623

 Haarlem
(+2km)

03

Extra informatie:
Peter Feitsma verhuizers is gevestigd in Haarlem en doet het volgende: -Verhuizingen -Verpakkingen -Piano vervoer -Alle huiswerkzaamheden -Verhuislift -Hijscontainer -Verhuur en verkoop dozen -Opslag in aparte containers -Verwarmde en Beveiligde opslag ruimte -Opslag container voor de deur geplaatst ...

04

Verhuis Gigant
Olivierstraat 16, Haarlem
Tel: 06-15493075

 Haarlem
(+2km)

04

Extra informatie:
Met ons verhuisbedrijf, betaalbaar en snel verhuizen Een professioneel verhuisbedrijf dat zakelijke en particuliere inboedels verhuist, met behulp van echte vakmannen. Geen studenten maar opgeleide en getrainde verhuizers die weten wat ze doen! Verhuizen met een erkend verhuisbedrijf Gaat u verhuizen of wilt u uw woning laten ontruimen dan bent u uiteraard ook op zoek naar een verhuisbedrijf die betaalbaar is en ook nog eens de beste service verleend.

05

De Wit Haarlem
Wateringweg 64, Haarlem
Tel: 023 5310404

 Haarlem
(+3km)

05

Extra informatie:
De Wit Haarlem verhuizingen is al meer dan 50 jaar een betrouwbare en ervaren verhuispartner in Haarlem! Wij zijn een Erkende Verhuizer en bieden u vakmanschap en betrouwbaarheid. Ook op het gebied van bedrijfsverhuizingen is De Wit Haarlem Euromovers verhuizingen een uitstekende partij. Wij weten als geen ander dat u van De Wit Haarlem verhuizingen professioneel, op uw situatie toegesneden, adviezen en praktische oplossingen verwacht.

06

M&M Verhuizingen
Izaak Enschedeweg 50, Haarlem
Tel: 023-8200218

 Haarlem
(+2km)

06

Extra informatie:
Verhuizen in Beverwijk Zoekt u een betrouwbare verhuizer die de weg weet in Beverwijk, dan bent u bij M&M Verhuizingen aan het juiste adres. Een verhuizing naar een villa in het Vondelkwartier of naar uw nieuwe flat op het Meerplein? Verhuisbedrijf M&M Verhuizingen staat voor u klaar. Verder in deze site vindt u meer informatie over ons bedrijf. Kijk ook even in ons gastenboek voor reacties van onze klanten.

07

Shipsecure C.V.
Oudeweg 141, Haarlem
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Haarlem
(+2km)

07

Extra informatie:
Shipsecure C.V. is actief sinds 13 januari 2023 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4941. Deze code staat voor "Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen)". De sector waarin Shipsecure C.V. valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een commanditaire Vennootschap.

08

Citymovers.nl B.V.
Willem Kolffplantsoen 4, Haarlem

 Haarlem
(+2km)

08

Extra informatie:
Het verhuizen van particuliere inboedels en kantoorinventarissen

09

VRC-Veth Realty & Consultancy B.V.
Klein Heiligland 7, Haarlem

 Haarlem
(+1km)

09

Extra informatie:
De huur en verhuur, de koop en verkoop, de ex- ploitatie en het beheer van (on)roerende zaken en andere vermogensbestanddelen, zowel natio- naal als internationaal, alsmede het verlenen van consultancy-services en het verrichten van management activiteiten betreffende voormelde gebieden, het zorgdragen voor verhuizingen, het inrichten van (on)roerende zaken alsmede het zorgdragen voor openbare nut

10

G. Inden
Javastraat 11, Haarlem
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Haarlem
(+2km)

10

Extra informatie:
G. Inden is een bedrijf dat gevestigd is aan Javastraat 11 in de plaats Haarlem. Het bedrijf is 1 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is logies-, maaltijd- en drankverstrekking en de activiteiten van het bedrijf vallen onder eventcatering.

11

Vrachttax
Zuider Buiten Spaarne 96, Haarlem
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Haarlem
(+1km)

11

Extra informatie:
Vrachttax is een bedrijf dat gevestigd is aan Zuider Buiten Spaarne 96 in de plaats Haarlem. Het bedrijf is 7 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

12

Verhuizer Eeuwe
Herman Heijermansplein 4, Haarlem
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Haarlem
(+4km)

12

Extra informatie:
Verhuizer Eeuwe is actief sinds 4 maart 2021 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Verhuizer Eeuwe valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak. De activiteiten worden omschreven als: Verhuizer.

13

Moving Dutchman
A.L. Dyserinckstraat 92, Haarlem
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Haarlem
(+1km)

13

Extra informatie:
Verhuizen van particuliere inboedel en bedrijfsinventaris.

14

MTG Transport
Roordastraat 182, Haarlem
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Haarlem
(+2km)

14

Extra informatie:
MTG Transport staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. MTG Transport omschrijft zichzelf als verhuisvervoer. Koerier. . De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

15

Kamenov Transport
Costa del Sol 116, Haarlem
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Haarlem
(+3km)

15

Extra informatie:
Kamenov Transport staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Kamenov Transport omschrijft zichzelf als verhuis- en transportbedrijf. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

16

Venema & zoon
Borneostraat 18, Haarlem
Maanden werkzaam: 11 maand
1
werknemer

 Haarlem
(+2km)

16

Extra informatie:
Venema & zoon is actief sinds 10 juli 2023 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4932. Deze code staat voor "Vervoer per taxi". De sector waarin Venema & zoon valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een vennootschap Onder Firma.

17

Men With Tools
Zijlweg 245, Haarlem
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Haarlem
(+3km)

17

Extra informatie:
Men With Tools is een bedrijf dat gevestigd is aan Zijlweg 245 in de plaats Haarlem. Het bedrijf is 4 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is bouwnijverheid en de activiteiten van het bedrijf vallen onder algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

18

MultiMichael
Reitzstraat 1, Haarlem
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Haarlem
(+2km)

18

Extra informatie:
MultiMichael is een bedrijf dat gevestigd is aan Reitzstraat 1 in de plaats Haarlem. Het bedrijf is 2 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is bouwnijverheid en de activiteiten van het bedrijf vallen onder algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

19

Urgent Solutions
Judith Leysterstraat 52, Haarlem
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Haarlem
(+2km)

19

Extra informatie:
Urgent Solutions staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening. Urgent Solutions omschrijft zichzelf als het plannen en regelen van alles rond verhuizingen; ondersteunende diensten voor de detailhandel. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

20

CE Multidiensten
Sandenburg 61, Haarlem
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Haarlem
(+4km)

20

Extra informatie:
CE Multidiensten is een bedrijf dat gevestigd is aan Sandenburg 61 in de plaats Haarlem. Het bedrijf is 4 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

21

Molina Freelance
Engelenburg 11, Haarlem
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Haarlem
(+4km)

21

Extra informatie:
Molina Freelance staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Molina Freelance omschrijft zichzelf als binnenvaart, Ontruiming, verhuizing. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf zijn binnenvaart (passagiersvaart en veerdiensten).

22

Jipworks
President Steijnstraat 81, Haarlem
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Haarlem
(+2km)

22

Extra informatie:
Bezorgen van goederen; dienstverlening voor de horeca; verhuizer.

23

't Tuin/Huis
't Krom 16, Haarlem

 Haarlem
(+1km)

23

Extra informatie:
Praktische zorg voor ouderen, waaronder leegruim- en verhuisservice

24

 Haarlem
(+2km)

24

Extra informatie:
Klussenbedrijf; dienstverlening op het gebied van calamiteiten; schoonmaak en poetsbedrijf; koeriersdiensten; verhuisservice; handel in ongeregelde goederen zoals bijvoorbeeld motoren, auto's etc.; im- en export van tevens webwinkel voor handgemaakte sieraden, alsmede de groothandel hierin

25

BRW/TCS B.V.
Surinameweg 2, Haarlem

 Haarlem
(+3km)

25

Extra informatie:
Het aanbieden van ontruimingsdiensten aangeboden bij overlijden, verhuizing, seniorenverhuizing. Het aanbieden en verkopen zowel fysiek als online van tweedehands goederen. Het uitvoeren van logistieke dienstverlening gerelateerd aan de andere diensten.

26

All in One Transport
Friezenstraat 6, Haarlem

 Haarlem
(+1km)

26

Extra informatie:
Bedrijfsdiensten op het gebied van transport en verhuizingen. In- en verkoop van inboedel en partijgoederen hoofdzakelijk meubels o.a. tafels, krukjes, lockers en stoelen voornamelijk van veilingsites.

27

Bereket verhuisservice
Roordastraat 11, Haarlem
Maanden werkzaam: 8 maand
1
werknemer

 Haarlem
(+2km)

27

Extra informatie:
Bereket verhuisservice staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Bereket verhuisservice omschrijft zichzelf als het vervoeren van goederen voor verhuizingen. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

Plaatsen in de buurt

×