logo
verhuisbedrijf achtergrond

Luykx verhuizers

Home > Noord-Holland > Haarlem > Luykx verhuizers

Luykx verhuizers

Emrikweg 2/D, Haarlem
Tel: 085-7603544

Extra informatie

Haarlem is voor Luykx verhuizers vertrouwd terrein, u zult bij ons nooit voor verrasssingen komen te staan. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij een deel of de volledige verhuizing voor u uitvoeren. Een overzicht van de mogelijkheden:

Bedrijfsverhuizingen

Ook bedrijven in Haarlem kennen Luykx verhuizers van oudsher en weten ons telkens weer te vinden. Zowel interne verhuizingen als volledige verhuizingen van uw onderneming voeren wij uit. Wij zorgen er voor dat het oponthoud in uw bedrijfsproces minimaal blijft.

Particuliere verhuizingen

Haarlem is voor Luykx verhuizers vertrouwd terrein, u zult bij ons nooit voor verrasssingen komen te staan. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij een deel of de volledige verhuizing voor u uitvoeren. Een overzicht van de mogelijkheden:
  • Verhuizingen in binnen- en buitenland;
  • Inpakken en uitpakken van uw verhuisdozen;
  • Demontage en montage van meubilair en huisraad;
  • Transport van uw oude naar uw nieuwe adres;
  • Waardetransport van kunst en antiek;
  • Vervoer van piano's en vleugels;
  • Opslag en/of vervoer van uw goederen in containers.
Zelf verhuizen

Ook als u zelf wilt verhuizen, kunnen wij u helpen en adviseren. Wij weten precies wat welke wijk en huis in Haarlem nodig heeft. Het gezegde "Goed materiaal is het halve werk", geldt zeker voor uw verhuizing.

Daarom verhuren en verkopen wij de volgende materialen:
  • Verhuismiddelen: karretjes, touwen en sjorbanden;
  • Verpakkingsmaterialen: dozen en kisten;
  • Beschermende materialen: schuimfolie, folie en dekens.

Bedrijfsgegevens

Luykx verhuizers staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector vervoer en opslag. Luykx verhuizers omschrijft zichzelf als (Internationaal) expediteurs- en transportbedrijf, opslaan van verhuis- en koopmansgoederen het verrichten van commerciële en/of financiële handelingen, het verstrekken en aangaan van geldleningen en het stellen van zekerheden; groothandel in papier en karton. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf zijn goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen). De handelsnamen die gebruikt worden zijn: G.J. Rigter & Co/Schippers & Co, LUYKX VERHUIZINGEN, Middendorp, Neumann & Vettin, Transport en Verhuisbedrijf G.C. de Jong en Zoon, Verhu

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang