logo
verhuisbedrijf achtergrond

VerhuisMe verhuizers

Home > Noord-Holland > Kwadijk > VerhuisMe verhuizers

VerhuisMe verhuizers

Kwadijk 166, Kwadijk
Tel: 06-24242708

Extra informatie

VerhuisMe verhuizers gevestigd in Kwadijk

VerhuisMe is een organisatie die gespecialiseerd is in Verhuizingen, Transport & Ladderliftverhuur. En is gevestigd in de regio Noord-Holland (Monnickendam).

Werkzaamheden

VerhuisMe verhuizers in Monnickendam houd zich bezig met particuliere verhuizingen, transport van diversen goederen en het assisteren bij verhuizingen met een ladderlift tot 33 meter hoog.

Mogelijkheden

Heeft u bijvoorbeeld alleen een ladderlift nodig, of wilt u alleen een chauffeur met een vrachtauto die u assisteerd bij de verhuizing, misschien wilt u zelf wel alles doen en heeft u alleen materiëel nodig.

Ook voor de totale verzorging van u verhuizing of transport bent u bij VerhuisMe verhuizers in Monnickendam aan het juiste adres. Wij beschikken over alle materialen en kennis die nodig zijn om uw verhuizing of transport zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen.

De Verhuizing

Verhuizingen zijn vaak ingrijpende zaken. Voor velen is het een emotionele, stressvolle en kostbare periode. Er moet immers altijd nog veel geregeld worden voor het oude en nieuwe huis, en wellicht woonde u er al een zeer lange tijd en gaat het allemaal erg snel.

Wij nemen het graag van u uit handen.

De Middelen

VerhuisMe verhuizers in Monnickendam beschikt over een verhuiswagen van 45 m3 en eventueel nog een aanhanger van 15 m3 om u van dienst te zijn met uw verhuizing. Wij hebben alle geschikte materialen en personeel in huis om u inboedel proffessioneel en vakkundig in te pakken en te verhuizen. Ook indien u op een etage woont is dat voor ons geen probleem. Wij beschikken over een ladderlift tot 33 meter hoog.

De Diensten

Onze diensten kunnen per uur worden afgenomen. Het is belangrijk dat u van te voren een indicatie kunt geven hoeveel uur u van onze diensten gebruik wilt maken.

Diensten

  • Verhuisdiensten
  • Transportdiensten

Bedrijfsgegevens

VerhuisMe verhuizers is actief sinds 1 november 2006 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin VerhuisMe verhuizers valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang