logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Holland > Kwadijk


Overzicht Verhuizers in Kwadijk

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

VerhuisMe verhuizers
Kwadijk 166, Kwadijk
Tel: 06-24242708
Jaren werkzaam: 17 jaar
1
werknemer

 Kwadijk
(+1km)

01

Extra informatie:
VerhuisMe verhuizers gevestigd in Kwadijk VerhuisMe is een organisatie die gespecialiseerd is in Verhuizingen, Transport & Ladderliftverhuur. En is gevestigd in de regio Noord-Holland (Monnickendam). Werkzaamheden VerhuisMe verhuizers in Monnickendam houd zich bezig met particuliere verhuizingen, transport van diversen goederen en het assisteren bij verhuizingen met een ladderlift tot 33 meter hoog.

02

Bert Ooms verhuizers
Actief in Kwadijk
Tel: 0299 - 420 011
Jaren werkzaam: >100 jaar
6
werknemers

 Purmerend
(+2km)

02

Extra informatie:
Bert Ooms Verhuizingen BV in Purmerend Erkend Verhuizer' ben je niet zomaar! De kwaliteit van een 'Erkend Verhuizer' wordt regelmatig getoetst aan zware eisen. Ook onze goed opgeleide medewerkers zijn zich terdege bewust steeds weer die erkenning te moeten waarmaken. Een verhuizing is veel meer dan goederenvervoer van 'A naar B'. De waarde in geld van een inboedel is vaak groot, maar de emotionele waarde is meestal onbetaalbaar.

03

Vlaming verhuizingen
Actief in Kwadijk
Tel: 0800 33 44 55 8
Jaren werkzaam: 28 jaar
22
werknemers

 Purmerend
(+5km)

03

Extra informatie:
Verhuisbedrijf Amsterdam gezocht? Vlaming verhuist u zorgeloos Zoekt u een verhuisbedrijf in Amsterdam? Vlaming is hét verhuisbedrijf dat u zoekt. We zijn een familiebedrijf dat al meer dan 130 jaar bestaat. In 1885 zijn we opgericht in de Amsterdamse Pijp. We begonnen met paard en wagen, dit kun je lezen op de pagina ‘over ons‘. Tegenwoordig beschikken we over de meest geavanceerde apparatuur, materialen en opslagmogelijkheden.

04

Dijkstra-Kolbe Verhuizingen & Transport
Actief in Kwadijk
Tel: 020 – 6160481

 Purmerend
(+4km)

04

Extra informatie:
Sinds 23 mei 2002 zijn Johan Dijkstra en Ewald Kolbe bij de Kamer van Koophandel ingeschreven als Dijkstra-Kolbe Verhuizingen en Transport. En sindsdien heeft Dijkstra – Kolbe al talloze opdrachten mogen verwerken. Van een kleine interne verhuizing tot een compleet gezin naar het buitenland. Er zijn natuurlijk diverse mogelijkheden, u kunt altijd bellen om u te laten informeren.

05

Verhuismeesters
Actief in Kwadijk
Tel: 085-070 3495

 Purmerend
(+2km)

05

Extra informatie:
Verhuisbedrijf Verhuismeesters Met Verhuismeesters als verhuisbedrijf in Purmerend heeft u tijdens het verhuizen een professionele ploeg van gemotiveerde verhuizers. Besteed uw verhuizing compleet uit zodat uw inboedel snel en schadeloos aankomt op het nieuwe adres. Spoed of internationale verhuizing? Met onze verhuisservice kunt u alle kanten op.

06

VenderFix verhuizingen
Actief in Kwadijk
Tel: 085 303 5689
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Purmerend
(+2km)

06

Extra informatie:
We zijn een jong, maar toch ervaren, verhuisbedrijf gevestigd in Purmerend. Ons team bestaat uit sterke ervaren mannen met een vakkundig oog. Waar wij vooral waarde aan hechten in ons team is de volledige inzet naar onze klanten toe. “We’ll get it fixed” is niet alleen onze slogan, maar ook onze filosofie op de werkvloer. Echter hebben wij daar ook de inzet van onze klanten voor nodig. Daarom hechten wij ook veel waarde aan de communicatie met onze klanten.

07

H&M Betonboringen
Actief in Kwadijk
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Purmerend
(+5km)

07

Extra informatie:
Betonboringen, klusbedrijf en verhuis service en transport.

08

Meesters in vloeren B.V.
Actief in Kwadijk
Jaren werkzaam: 4 jaar

 Purmerend
(+3km)

08

Extra informatie:
Stoffeerder en de afwerking van vloeren, verhuizer.

Plaatsen in de buurt

×