logo
verhuisbedrijf achtergrond

UTS Van der Geest verhuizers

Home > Zuid-Holland > Rijswijk > UTS Van der Geest verhuizers

UTS Van der Geest verhuizers

Zuiderweg 90, Rijswijk
Tel: 070-3994241

Extra informatie

UTS Van der Geest verhuizers te Rijswijk

Ruim 85 jaar service en kwaliteit

In 1926 werd door de heer J.P. van der Geest het verhuisbedrijf UTS Van der Geest opgericht. De fundatie is gelegd voor een betrouwbaar bedrijf, waarbij service en kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel staan.

Kwaliteit in dienstverlening

Na 4 generaties heeft UTS Van der Geest verhuizers uit Rijswijk zich ontwikkeld tot een modern bedrijf dat zowel nationaal als internationaal een naam draagt die verbonden is met hoogstaande kwalitatieve dienstverlening. Dienstverlening die met zorg wordt voorbereid en professioneel wordt uitgevoerd tot in het kleinste detail!

Ons bedrijf is naast haar vertrouwde verhuisactiviteiten op de zakelijke markt, al vele jaren een betrouwbare partner op gebied van opslag & beheer van goederen, ondersteuning bij logistieke vraagstukken en biedt het complete UTS-dienstenpakket vanuit de Unieke Totaal Service.

Specialist in verhuizen zorginstellingen

UTS Van der Geest uit Rijswijk is al ruim 35 jaar werkzaam is in de zorgsector waarbij de dienstverlening speciaal is afgestemd op de specifieke behoeften van ouderen.

De spil van ons bedrijf zijn onze medewerkers. Door te werken met een hecht en loyaal team dat goed op elkaar is ingespeeld, is UTS Van der Geest verhuizers uitgegroeid tot een waar begrip in de regio.

Vanuit ons kantoor, dat zich direct aan de A13 bevindt, staat ons voltallige team voor u klaar.

Diensten

  • Advies
  • Internationale verhuizing
  • Opslag
  • Verhuur
  • Verkoop
  • Vervoer

Video

Bedrijfsgegevens

UTS Van der Geest verhuizers is actief sinds 4 juli 2013 en heeft momenteel 17 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin UTS Van der Geest verhuizers valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een besloten vennootschap

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang