logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Rijswijk (ZH)


Overzicht verhuizers in Rijswijk (ZH)

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

VerhuisExpress
Prof Quacklaan 12, Rijswijk
Tel: 070-3621109
Jaren werkzaam: 29 jaar

 Rijswijk
(+2km)

01

Extra informatie:
De Verhuisexpress verhuisbedrijf uit Rijswijk is het vertrouwde adres voor alle verhuizingen. Zo beschikken wij over verschillende auto's, verhuisliften, en veel ervaring op het gebied van verhuizen, demonteren en monteren van meubelen, emballeren, enz. U kunt bij De Verhuisexpress verhuisbedrijf terecht voor alle verhuizingen zowel particulier- als bedrijfsverhuizingen. Maar ook als u de verhuizing zelf wilt doen en de grote stukken een probleem zijn kunt u bij ons terecht.

02

MegaMovers Verhuizers
Diepenhorstlaan 2, Rijswijk
Tel: 085 06 08 072

 Rijswijk
(+1km)

02

Extra informatie:
WIJ STAAN VOOR U KLAAR Professionele verhuizers inhuren? Wij maken van uw verhuizing een feestje, zodat u zo snel mogelijk optimaal woonplezier kan beleven in uw nieuwe woning. MegaMovers Verhuizingen neemt daarom graag uw verhuizing uit handen. U kunt gebruik maken van onze jarenlange ervaring en expertise van onze medewerkers.

03

UTS Van der Geest verhuizers
Zuiderweg 90, Rijswijk
Tel: 070-3994241
Jaren werkzaam: 10 jaar
17
werknemers

 Rijswijk
(+3km)

03

Extra informatie:
UTS Van der Geest verhuizers te Rijswijk Ruim 85 jaar service en kwaliteit In 1926 werd door de heer J.P. van der Geest het verhuisbedrijf UTS Van der Geest opgericht. De fundatie is gelegd voor een betrouwbaar bedrijf, waarbij service en kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel staan. Kwaliteit in dienstverlening Na 4 generaties heeft UTS Van der Geest verhuizers uit Rijswijk zich ontwikkeld tot een modern bedrijf dat zowel nationaal als internationaal een naam draagt die verbonden

04

Verhuisbedrijf Direct
Bordewijkstraat 27, Rijswijk
Tel: 085-2013 070

 Rijswijk
(+1km)

04

Extra informatie:
Welkom bij Verhuisbedrijf Direct! Al meer dan 8 jaar de specialist in voordelig verhuizen. Onze doelstelling is om een verhuizing altijd vlekkeloos uit te voeren, van A t/m Z. Uw verhuizing wordt uitgevoerd zoals u dat zelf wenst. Inpakken, montage & demontage zijn optioneel bij te boeken. Verhuizen met laagste prijs garantie Bij Verhuisbedrijf Direct verhuist u gegarandeerd voor de laagste prijs.

05

Help 2 Move
Volmerlaan 111, Rijswijk
Tel: 085 30 39 775

 Rijswijk
(+1km)

05

Extra informatie:
Over ons Wij staan voor u klaar U staat aan de vooravond van een van de meest ingrijpende gebeurtenissen van uw leven, verhuizen. Voor de een is het een zegen en een verse start, voor de ander een droevige of emotionele aangelegenheid. Wat de aanleiding ook is, wij zijn er om u te helpen en de overgang zo prettig mogelijk te maken. Een frisse start met een glimlach, daar gaat het om! Diensten Veelzijdige diensten U kunt bij ons met al uw verhuisvragen & -plannen terecht.

06

Direct Moving
Steenvoordelaan 259, Rijswijk
Tel: 070-7431221
Jaren werkzaam: 9 jaar
1
werknemer

 Rijswijk
(+1km)

06

Extra informatie:
Direct Moving Welkom bij Direct Moving. Wij zijn een jong en dynamisch verhuisbedrijf waarin het belang van de klant voorop staat. Wij besparen u veel tijd en nemen graag uw klus uit handen en voeren deze met grote zorg uit. Daarnaast is uw inboedel tijdens de verhuizing gewoon verzekerd. Bij ons kunt u terecht voor: Verhuizingen, ontruimingen en transport. Bekijk op uw eigen gemak onze site door, en mocht u vragen of informatie hebben neem dan gerust contact op.

07

Budget Verhuisservice
Cobbenhagenstraat 26, Rijswijk
Tel: 085 060 4444
Jaren werkzaam: 9 jaar
1
werknemer

 Rijswijk
(+1km)

07

Extra informatie:
VERHUISBEDRIJF BUDGET VERHUISSERVICE Een goedkoop en professioneel verhuisbedrijf dat zakelijke en particuliere inboedels verhuist met behulp van echte vakmannen. Dat is waar de verhuizers van Budget Verhuisservice voor staan. Tot nu toe konden meer dan 9000 tevreden klanten goedkoop verhuizen met behulp van ons verhuisbedrijf! Een offerte aanvragen kost en slechts een paar minuten van uw tijd.

08

Connect Verhuizers
Nijverheidsstraat 52, Rijswijk
Tel: 085 - 047 08 81
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Rijswijk
(+2km)

08

Extra informatie:
Beste klanten, Verhuisbedrijf MiMo is van naam gewijzigd naar Connect Verhuizers. Voor u zal er verder niks veranderen. Wij zullen dezelfde service blijven leveren die onze klanten van ons gewend zijn. Uiteraard helpen wij graag ook nieuwe klanten verder via www.connectverhuizers.nl. Tevens blijft onze telefoonnummer hetzelfde.

09

WDA verhuizingen
Laan van Zuid Hoorn 60, Rijswijk
Tel: 085 902 59 94
Jaren werkzaam: 8 jaar
1
werknemer

 Rijswijk
(+2km)

09

Extra informatie:
Wij laten jouw internationale verhuizing soepel en simpel verlopen Of je nou op zoek bent naar vervoer voor een nationale verhuizing of internationaal: hier ben je op het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in de verhuissector. Dit is zowel nationaal als internationaal. Jouw verhuizing is voor ons een appeltje eitje! Wat maakt ons team bijzonder? Binnen ons team heeft iedere werknemer een logsitieke opleiding gevolgd.

10

Amsterdam Verhuis Services
Cobbenhagenstraat 26, Rijswijk
Tel: 085 060 4444

 Rijswijk
(+1km)

10

Extra informatie:
Zorgeloos verhuizen? Verhuisbedrijf Amsterdam! Net als de 150 particulieren en bedrijven die Verhuisbedrijf Amsterdam maandelijks verhuist, kunt ook u gebruik maken van onze deskundige maar betaalbare verhuisservice. Al onze verhuizers zijn goed opgeleid, verzekerd en bovendien erg handig. Zo (de)monteren wij, (her)installeren wij graag al uw witgoed en pakken wij belangrijke items goed voor u in.

11

Utrechts verhuisbedrijf
Cobbenhage straat 26, Rijswijk
Tel: 085-0604444

 Rijswijk
(+1km)

11

Extra informatie:
Verhuisbedrijf Utrecht – Kwaliteit voorop Professioneel verhuizen met de verhuisservice van verhuisbedrijf Utrecht. Het zal de verhuizing zijn die u altijd bij blijft, in de positieve zin van het woord. Als ervaren verhuisservice begrijpen wij als geen ander dat er voor u veel komt kijken bij een verhuizing. Een nieuwe omgeving en de vele zaken die u nog moet regelen voordat de dag van de daadwerkelijke verhuizing aanbreekt.

12

Verhuisbedrijf Vandaag
Generaal Spoorlaan 533, Rijswijk
Tel: 085 06 01 666

 Rijswijk
(+2km)

12

Extra informatie:
Verhuis vandaag met Verhuisbedrijf Vandaag Op zoek naar een erkend verhuisbedrijf? Verhuisbedrijf Vandaag is een (h)echt FAMILIEBEDRIJF en al 3 generaties actief in de verhuisbranche. We zijn ooit begonnen als een klein familiebedrijf en we zijn inmiddels een van de grootste verhuisbedrijven in Nederland.

13

V&M Verhuizing en Montage
Zilverschoon 23, Rijswijk
Jaren werkzaam: 23 jaar
4
werknemers

 Rijswijk
(+3km)

13

Extra informatie:
V&M Verhuizing en Montage is een bedrijf dat gevestigd is aan Zilverschoon 23 in de plaats Rijswijk. Het bedrijf is 23 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel zijn er 4 personen werkzaam bij V&M Verhuizing en Montage. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

14

Haggui Service
Ir H.H. van Kollaan 49, Rijswijk
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Rijswijk
(+1km)

14

Extra informatie:
Verhuizer en het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden

Plaatsen in de buurt

×