logo
verhuisbedrijf achtergrond

Eemsdeltaverhuizingen

Home > Groningen > 't Zandt > Eemsdeltaverhuizingen

Eemsdeltaverhuizingen

Hink Oostingstraat 17, 't Zandt
Tel: 0595750380

Extra informatie

OVER ONS
EVEN VOORSTELLEN ...

Oorspronkelijk is ons bedrijf ontstaan vanuit de aardbevingsproblematiek. Veel mensen om ons heen moesten “gedwongen” verhuizen, of tijdelijk uit hun huis weg. Dit brengt veel emoties met zich mee, en wij merkten dat ze behoefte hebben aan iemand die begrijpt wat voor een impact het allemaal heeft. In deze tijd is het fijn als u kunt rekenen op een betrouwbare, discrete partner die de verhuizing deels / volledig voor u uit handen neemt.

Uiteraard doen wij niet alleen aardbeving gerelateerde verhuizen, u kunt ons ook inschakelen wanneer u een nieuw huis koopt of huurt of naar een verzorgingstehuis moet. Ook voor studenten zijn wij een aantrekkelijk bedrijf vanwege onze lage tarieven.

Wij hebben de nodige ervaring als het gaat om verhuizen, ontruimen en (de)montage. Daarbij hebben we een erg leuk team van verhuizers, die zich uitstekend kunnen aanpassen aan elke situatie. Zo kunt u ook op ons bouwen wanneer het om verdrietigere omstandigheden gaan, zoals het overlijden van een dierbare.

Voorgaande klanten beschrijven ons als hardwerkend, spontaan, vrolijk en huiselijk. Onze slogan is dan ook ‘in goede handen’. Wij zijn er van overtuigd dat wij ook u kunnen voorzien van onze uitstekende service, alles voor een goede prijs! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offertebezoek aan.

Video

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang