logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Groningen > t Zandt


Overzicht verhuizers in t Zandt

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Eemsdeltaverhuizingen
Hink Oostingstraat 17, 't zandt
Tel: 0595750380

 't zandt
(+1km)

01

Extra informatie:
OVER ONS EVEN VOORSTELLEN ... Oorspronkelijk is ons bedrijf ontstaan vanuit de aardbevingsproblematiek. Veel mensen om ons heen moesten “gedwongen” verhuizen, of tijdelijk uit hun huis weg. Dit brengt veel emoties met zich mee, en wij merkten dat ze behoefte hebben aan iemand die begrijpt wat voor een impact het allemaal heeft. In deze tijd is het fijn als u kunt rekenen op een betrouwbare, discrete partner die de verhuizing deels / volledig voor u uit handen neemt.

02

Moorlag verhuizers
Actief in t Zandt
Tel: 0595-551733
Jaren werkzaam: 13 jaar
20
werknemers

 Middelstum
(+10km)

02

Extra informatie:
Verhuizen doe je niet zo maar even. Een goede doordachte logistieke en planmatige aanpak is de helft van het werk. En dat is ons vak. Afhankelijk van uw wensen kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld de niet-breekbare goederen zelf in en uit te pakken. Grote meubelstukken zoals bedden en kasten, kunnen wij voor u demonteren en weer monteren. Uiteraard kunt u ook voor gemak kiezen door alles volledig uit handen te geven.

03

The Moovers
Actief in t Zandt
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Groningen
(+18km)

03

Extra informatie:
The Moovers is een bedrijf dat gevestigd is aan Sloep 56 in de plaats Groningen. Het bedrijf is 4 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

04

Masho Vervoer
Actief in t Zandt
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Groningen
(+19km)

04

Extra informatie:
Masho Vervoer is een bedrijf dat gevestigd is aan Kremersheerd 120 in de plaats Groningen. Het bedrijf is 4 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder koeriers.

Plaatsen in de buurt

×