logo
verhuisbedrijf achtergrond

MTU Verhuisservice

Home > Utrecht (prov) > Utrecht > MTU Verhuisservice

MTU Verhuisservice

Ambachtsweg 4-J, Utrecht
Tel: 0346 833333

Extra informatie

Dé Senioren Verhuizer van Midden Nederland

MTU Verhuisservice is een specialist op het gebied van seniorenverhuizingen. Omdat bij senioren verhuizingen veel meer komt kijken dan bij een reguliere verhuizing, wordt u hierin begeleid door een Persoonlijke Verhuisadviseur. Deze persoonlijke adviseur zal tijdens een vrijblijvend intakegesprek de verhuizing stap voor stap met u doornemen, en mocht de keuze op MTU Verhuisservice vallen, uw aanspreekpunt zijn tijdens het hele traject. Hierdoor garanderen wij dat de hele verhuizing zorgvuldig, zorgeloos, en volledig op schema zal verlopen. Meer info hierover vindt u door op onderstaande button ‘meer info” te drukken.

Ook verzorgen wij bij senioren verhuizingen eventueel de schilderwerkzaamheden, stukadoors werkzaamheden, of uw nieuwe vloer. Meer informatie hierover vindt u in de menubalk, onder MTU TOTAAL SERVICE. Wij werken met zeer ervaren vakmensen die uw huis volledig voor u verbouwen en, dit alles, wordt uiteraard begeleid door uw Persoonlijke Verhuisadviseur.

Voor informatie over uw aanstaande verhuizing kunt u via de mail, of telefonisch, contact met ons opnemen.
U kunt ook via onderstaande buttons een digitale offerte opvragen of het contactformulier invullen. Wij nemen dan binnen 24 uur telefonisch contact met u op.

Ook voor (Spoed) Ontruimingen aan het juiste adres!

Het ontruimen en schoon opleveren van woningen en bedrijfspanden is één van onze specialismes. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen en de woning moet opleverklaar worden gemaakt, is er rook- en/of waterschade of andere trieste omstandigheden, zoals een overlijden of faillissement? Dan staan wij in al deze gevallen voor u klaar om de ruimte zo snel mogelijk, indien nodig binnen 24 uur, voor u leeg te maken. Wij werken samen met goede doelen en kringloopwinkels voor het eventueel hergebruiken van uw meubels en verdere inboedel.

Wilt u meer informatie over een ontruiming, klik dan op de onderstaande button, of vraag direct een offerte aan. Voor een spoed ontruiming adviseren wij u om direct met ons te bellen op één van onze telefoonnummers.

Diensten

  • Particulier
  • Senioren
  • Spoed
  • Ontruiming

Bedrijfsgegevens


Bedrijfsdata
Werknemers:1
Actief sinds:06 september 2018
Rechtsvorm:Eenmanszaak
SBI-code:4942 (Verhuisvervoer)
Sector:Vervoer en opslag
Vestigingsnummer:000040623378
Omschrijving:Verhuisservice. Transport medicijnen en automaterialen.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang