logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Utrecht (prov) > Utrecht


Overzicht verhuizers in Utrecht

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Peets Verhuisservice
Haagstraat 26, Utrecht
Tel: 030 - 7857438
Jaren werkzaam: 26 jaar
1
werknemer

 Utrecht
(+2km)

01

Extra informatie:
Al meer dan 30 jaar het allerbeste en snelste verhuisbedrijf van Utrecht. Dus wilt u goed, goedkoop én gezellig van uw oude plek naar uw nieuwe stek, dan bent u bij ons aan het goede adres. En... nog voordelig ook! Peets Verhuisservice is al meer dan 30 jaar een begrip in Utrecht en de rest van de wereld. Verhuis je met Peet, dan is 't gebeurd voor je 't weet! Als het goedkoop maar vooral goed moet gebeuren bent u bij ons aan het juiste adres.

02

UTS van der Lee
Fermiweg 10 A, Utrecht
Tel: 030 2476000
Jaren werkzaam: 9 jaar
28
werknemers

 Utrecht
(+6km)

02

Extra informatie:
UTS Van der Lee verhuizingen te Utrecht Ontzorgen staat centraal In 1901 werd door de heer C.A. van der Lee het verhuisbedrijf Van der Lee verhuizingen opgericht in Utrecht. Het ondersteunen en ontzorgen van mensen, bedrijven en instellingen heeft sinds onze oprichting altijd centraal gestaan bij het uitvoeren van onze verhuisactiviteiten.

03

Verhuisbedrijf Busje komt zo
Kamilleweg 41, Utrecht
Tel: (0)8 5050 8282

 Utrecht
(+4km)

03

Extra informatie:
Verhuisbedrijf Utrecht: Busje komt zo, de verhuisservice voor heel Nederland Verhuisbedrijf Utrecht – Busje komt zo is een traditioneel familiebedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van verhuizen. Vanuit onze thuisbasis Utrecht bereiken we snel elke uithoek van Nederland. Wij van Busje komt zo bieden u graag onze service aan voor zowel particulier als zakelijk verhuizen. Professioneel en goedkoop.

04

Verhuisbedrijf Utrecht
Demkaweg 40, Utrecht
Tel: 030 205 4444
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Utrecht
(+4km)

04

Extra informatie:
Goedkoop verhuizen met Verhuisbedrijf Utrecht Ga je binnenkort verhuizen? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om een deel van de klus of de gehele klus zelf uit te voeren. Maar wil je echt zeker zijn van een soepele verhuizing? Kies dan voor een professioneel verhuisbedrijf met veel daadkracht: Verhuisbedrijf Utrecht. Met een professionele verhuizing van Verhuisbedrijf Utrecht ben je volledig ontzorgd en geniet je ook nog is van een goedkope verhuizing.

05

Ontruimingszorg.nl
Otterstraat 48j, Utrecht
Tel: 06 41416015
Jaren werkzaam: 9 jaar
1
werknemer

 Utrecht
(+1km)

05

Extra informatie:
Verhuizen en ontruimen Een verhuizing is een tijdrovend karwei. Naast het inrichten en eventueel opknappen van uw nieuwe woning moet de oude woning ook verkoop- of verhuurklaar gemaakt worden. Hier gaat vaak veel tijd in zitten. Ontruimingszorg.nl zorgt dat uw oude woning leeg en bezemschoon wordt opgeleverd, zodat u zich kunt concentreren op uw nieuwe huis. Dankzij onze flexibele instelling en professionele aanpak halen wij ieder soort woning snel en vakkundig leeg.

06

Niekerk Verhuizingen
Krommewetering 91, Utrecht
Tel: 0346-561273
Jaren werkzaam: >100 jaar
4
werknemers

 Utrecht
(+6km)

06

Extra informatie:
Betrouwbaar familiebedrijf sinds 1923 Fa. Joh. Niekerk en Zonen is een verhuisbedrijf met een lange traditie. Dankzij de uitstekende dienstverlening bestaan we al meer dan 80 jaar. We zijn een familiebedrijf dat kwaliteit en klantgerichtheid voorop stelt. Dat we al zo lang bestaan danken we aan onze goede dienstverlening en ook voor de toekomst is dat ons uitgangspunt. Elke klus, groot en klein, wordt bij ons met dezelfde zorgvuldigheid behandeld.

07

Alliance Movers
2e Daalsedijk 8D, Utrecht
Tel: 085 – 0645832
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Utrecht
(+2km)

07

Extra informatie:
Over ons Wij Doen Er Alles Aan Met de tijd hebben wij geleerd wat wel werkt en wat vooral niet werkt. Wij geloven dat de basis van onze dienstverlening onze verhuizers en efficiënte processen zijn. Alleen dan pas kunnen wij een buitengewoon verhuiservaring garanderen. Verhuisservice A - Z Verhuisbedrijf Alliance Movers een verhuisservice van A – Z geregeld. Ons team heeft oog voor elke kleine details en wij zorgen er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

08

Utrechts Studenten Verhuis Team
Haagstraat 60, Utrecht
Tel: 06 20350085

 Utrecht
(+2km)

08

Extra informatie:
Wij van het Utrechts Studenten Verhuis Team hebben reeds veel praktijkervaring opgedaan bij diverse reguliere verhuisbedrijven. Hierdoor werken wij efficient en kunnen goed met elkaar samenwerken. Dit betekent voor u een vlotte verhuizing. We hebben zeer aantrekkelijke tarieven en het is hierdoor voor ieder betaalbaar. Onze service We zijn een snel en efficient werkend, door ervaring goed op elkaar afgestemd verhuisbedrijf.

09

Verhuisbedrijf Extrahanden
Camera Obscuradreef 49, Utrecht
Tel: 06 2828 3679
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Utrecht
(+2km)

09

Extra informatie:
Verhuisbedrijf ExtraHanden Uw inboedel schadevrij en veilig laten verhuizen door heel Nederland? Dan moet u ons inschakelen. Of het nu om een kleine verhuizing gaat of om een volledige verhuizing: onze verhuizers staan voor u klaar. Wij verhuizen uw spullen netjes en snel, voor een betaalbaar tarief. Extra Handen biedt meer aan dan alleen dozen sjouwen. Onze verhuizers staan ook klaar om u te helpen met klussen in en om het oude of het nieuwe huis.

10

MTU Verhuisservice
Ambachtsweg 4-J, Utrecht
Tel: 0346 833333
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Utrecht
(+6km)

10

Extra informatie:
Dé Senioren Verhuizer van Midden Nederland MTU Verhuisservice is een specialist op het gebied van seniorenverhuizingen. Omdat bij senioren verhuizingen veel meer komt kijken dan bij een reguliere verhuizing, wordt u hierin begeleid door een Persoonlijke Verhuisadviseur. Deze persoonlijke adviseur zal tijdens een vrijblijvend intakegesprek de verhuizing stap voor stap met u doornemen, en mocht de keuze op MTU Verhuisservice vallen, uw aanspreekpunt zijn tijdens het hele traject.

11

VBS Verhuizingen
Walnootstraat 3, Utrecht
Maanden werkzaam: 11 maand
2
werknemers

 Utrecht
(+2km)

11

Extra informatie:
VBS Verhuizingen is een bedrijf dat gevestigd is aan Walnootstraat 3 in de plaats Utrecht. Het bedrijf is 10 maand geleden opgericht als een vennootschap onder firma. Momenteel zijn er 2 personen werkzaam bij VBS Verhuizingen. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

12

ANK Logistics
Herman de Manstraat 11, Utrecht
Jaren werkzaam: 6 jaar
2
werknemers

 Utrecht
(+5km)

12

Extra informatie:
ANK Logistics is actief sinds 20 juli 2017 en heeft momenteel 2 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4941. Deze code staat voor "Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen)". De sector waarin ANK Logistics valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een vennootschap Onder Firma.

13

Steven Services
Ina Boudier-Bakkerlaan 139, Utrecht
Jaren werkzaam: 9 jaar
1
werknemer

 Utrecht
(+2km)

13

Extra informatie:
Steven Services is een bedrijf dat gevestigd is aan Ina Boudier-Bakkerlaan 139 in de plaats Utrecht. Het bedrijf is 8 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

14

Beukema Verhuisservice
Cremerstraat 48, Utrecht
Tel: 030-2981377

 Utrecht
(+1km)

14

Extra informatie:
Verhuizen hoeft niet stressvol te zijn Wij zorgen ervoor dat verhuizen ook een leuke ervaring kan zijn, doordat we niet alleen het verplaatsen van de meubels verzorgen, maar ook het demonteren en monteren. Daarnaast kunnen we ook het schoon opleveren van je oude woning uit handen nemen. Zo kun jij zorgeloos verhuizen en leuke ideeën bedenken voor je nieuwe inrichting! Je kunt ons op alle werkdagen van de week inschakelen,

15

Aspe Dienstverlening
Croeselaan 345, Utrecht
Tel: 0646626062
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Utrecht
(+2km)

15

Extra informatie:
Aspe Dienstverlening is actief sinds 1 mei 2019 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Aspe Dienstverlening valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

16

MH Utrecht Transport B.V.
Cantondreef 47, Utrecht
Jaren werkzaam: 4 jaar
6
werknemers

 Utrecht
(+4km)

16

Extra informatie:
MH Utrecht Transport B.V. is een bedrijf dat gevestigd is aan Cantondreef 47 in de plaats Utrecht. Het bedrijf is 4 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel zijn er 6 personen werkzaam bij MH Utrecht Transport B.V.. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

17

Said Transport
Cleopatradreef 203, Utrecht
Jaren werkzaam: 11 jaar
2
werknemers

 Utrecht
(+3km)

17

Extra informatie:
Said Transport is een bedrijf dat gevestigd is aan Cleopatradreef 203 in de plaats Utrecht. Het bedrijf is 11 jaar geleden opgericht als een vennootschap onder firma. Momenteel zijn er 2 personen werkzaam bij Said Transport. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

18

van Eeden bedrijfsdiensten
Rijnenburglaan 150, Utrecht
Tel: 030-6872993
Jaren werkzaam: 17 jaar
2
werknemers

 Utrecht
(+4km)

18

Extra informatie:
van Eeden bedrijfsdiensten is actief sinds 1 januari 2007 en heeft momenteel 2 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4120. Deze code staat voor "Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw". De sector waarin van Eeden bedrijfsdiensten valt is Bouwnijverheid en de rechtsvorm is een vennootschap Onder Firma.

19

JNB Services
Roerstraat 97, Utrecht
Jaren werkzaam: 3 jaar
2
werknemers

 Utrecht
(+3km)

19

Extra informatie:
JNB Services staat ingescheven bij de KvK als vennootschap onder firma en is actief in de sector industrie. JNB Services omschrijft zichzelf als laad- los- en overslagactiviteiten. Installatie van elektronische apparatuur. Verhuisvervoer en koerierswerkzaamheden. Handel in en reparatie van personenauto's en lichte bedrijfsauto's en zwaardere bedrijfsauto's en bijbehorende onderdelen.

20

SB-Handel
Stanleylaan 280, Utrecht
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Utrecht
(+3km)

20

Extra informatie:
SB-Handel is een bedrijf dat gevestigd is aan Stanleylaan 280 in de plaats Utrecht. Het bedrijf is 7 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is groot- en detailhandel, reparatie van auto's en de activiteiten van het bedrijf vallen onder detailhandel via internet in huis- en tuinartikelen.

21

D.A. Multiservice
Moerbeistraat 9, Utrecht
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Utrecht
(+2km)

21

Extra informatie:
D.A. Multiservice is actief sinds 1 juni 2022 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4932. Deze code staat voor "Vervoer per taxi". De sector waarin D.A. Multiservice valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

22

Septa
Proostwetering 103, Utrecht
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Utrecht
(+6km)

22

Extra informatie:
Verkoop via een online platform van fitnessartikelen. Schoonmaken bij chronisch zieken, ouderen, gehandicapten en mensen die daaraan tijdelijke behoefte hebben. Verhuisdiensten voor particulieren en bedrijven.

23

Jer de freelancer
Johan Willem Frisostraat 18, Utrecht
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Utrecht
(+2km)

23

Extra informatie:
Verhuizingen, hovenieren alsmede chauffeursdiensten

24

Jeppe Neuteboom
Pieter Breughelstraat 13, Utrecht
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Utrecht
(+3km)

24

Extra informatie:
Jeppe Neuteboom is een bedrijf dat gevestigd is aan Pieter Breughelstraat 13 in de plaats Utrecht. Het bedrijf is 1 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

25

Safe Service
Tirol 163, Utrecht
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Utrecht
(+5km)

25

Extra informatie:
Safe Service is een bedrijf dat gevestigd is aan Tirol 163 in de plaats Utrecht. Het bedrijf is 3 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder koeriers.

26

Petr Husken
St.-Jacobsstraat 303, Utrecht
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Utrecht
(+1km)

26

Extra informatie:
Petr Husken is actief sinds 8 mei 2023 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Petr Husken valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak. De activiteiten worden omschreven als: Verhuizer Het vestigingsnummer is 000055889905.

27

MoFai
Rolkaspad 4, Utrecht
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Utrecht
(+5km)

27

Extra informatie:
MoFai is een bedrijf dat gevestigd is aan Rolkaspad 4 in de plaats Utrecht. Het bedrijf is 1 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

28

030 Dienstverlening
Hanoidreef 80, Utrecht
Jaren werkzaam: 15 jaar
1
werknemer

 Utrecht
(+4km)

28

Extra informatie:
030 Dienstverlening is actief sinds 12 januari 2009 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin 030 Dienstverlening valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

29

Jimmy’s Verhuisservice
Rozemarijnsingel 31, Utrecht
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Utrecht
(+4km)

29

Extra informatie:
Jimmy’s Verhuisservice is een bedrijf dat gevestigd is aan Rozemarijnsingel 31 in de plaats Utrecht. Het bedrijf is 1 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

Plaatsen in de buurt

×