logo
verhuisbedrijf achtergrond

Peets Verhuisservice

Home > Utrecht (prov) > Utrecht > Peets Verhuisservice

Peets Verhuisservice

Haagstraat 26, Utrecht
Tel: 030 - 7857438

Extra informatie

Al meer dan 30 jaar het allerbeste en snelste verhuisbedrijf van Utrecht. Dus wilt u goed, goedkoop én gezellig van uw oude plek naar uw nieuwe stek, dan bent u bij ons aan het goede adres.

En... nog voordelig ook!

Peets Verhuisservice is al meer dan 30 jaar een begrip in Utrecht en de rest van de wereld. Verhuis je met Peet, dan is 't gebeurd voor je 't weet! Als het goedkoop maar vooral goed moet gebeuren bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook voor koop of huur van stevige verhuisdozen moet u bij Peet zijn. Deze worden gratis bij u thuisbezorgd. Voor inpakmateriaal zoals papier of noppenfolie kunt u ook bij ons terecht.

Peets Seniorenservice: Peet's Verhuisservice geeft 65-plussers 10% basiskorting. Kijk hiervoor op de website van Peets Seniorenservice.

Wilt u uw woning opleverklaar gemaakt hebben voor een woningbouwvereniging? Ook daarvoor belt u Peets Verhuisservice. Denk hierbij aan het verwijderen van vloerbedekking of het dichtmaken van gaten in de muren.

Ook voor bedrijven: Peets Verhuisservice is ook het beste verhuisbedrijf voor uw kantoor- of winkelverhuizing, zowel intern als extern.

Bedrijfsgegevens

Peets Verhuisservice staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Peets Verhuisservice omschrijft zichzelf als vervoersdiensten. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer. De handelsnaam die gebruikt wordt is: Peet?s Verhuis Service

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang