logo
verhuisbedrijf achtergrond

Utrechts Studenten Verhuis Team

Home > Utrecht (prov) > Utrecht > Utrechts Studenten Verhuis Team

Utrechts Studenten Verhuis Team

Haagstraat 60, Utrecht
Tel: 06 20350085

Extra informatie

Wij van het Utrechts Studenten Verhuis Team hebben reeds veel praktijkervaring opgedaan bij diverse reguliere verhuisbedrijven. Hierdoor werken wij efficient en kunnen goed met elkaar samenwerken. Dit betekent voor u een vlotte verhuizing.

We hebben zeer aantrekkelijke tarieven en het is hierdoor voor ieder betaalbaar.

Onze service

We zijn een snel en efficient werkend, door ervaring goed op elkaar afgestemd verhuisbedrijf. Echte gentlemen met humor en ruim van geest. We hebben jaren ervaring bij reguliere verhuisbedrijven. Geen verhuisklus schrikt ons af!

We zijn van alle gemakken voorzien: we maken gebruik van verhuiswagens, pakdekens, touwen en verhuishondjes. Dus kunnen we inladen en uitladen waar u maar wenst.

We draaien onze hand niet om voor het demonteren en monteren van kleine meubels. We vinden het zelfs leuk, vandaar dat we lage tarieven hanteren. Goed verhuizen, voor iedereen betaalbaar.

Wij doen ook woningontruimingen, en kunnen het grof vuil voor u wegbrengen. Moet u uw woning leeg opleveren aan een woningbouwvereniging? Ook dat komt feilloos in orde!

We zijn niet alleen sterk en sportief, maar gaan ook zeer voorzichting met uw spullen om.

Mocht u voor of na uw verhuizing met wat schilder- of timmerklusjes zitten, dan zijn wij ook bereid om dat voor u te doen.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang