logo
verhuisbedrijf achtergrond

UTS van der Lee

Home > Utrecht (prov) > Utrecht > UTS van der Lee

UTS van der Lee

Fermiweg 10 A, Utrecht
Tel: 030 2476000

Extra informatie

UTS Van der Lee verhuizingen te Utrecht

Ontzorgen staat centraal

In 1901 werd door de heer C.A. van der Lee het verhuisbedrijf Van der Lee verhuizingen opgericht in Utrecht. Het ondersteunen en ontzorgen van mensen, bedrijven en instellingen heeft sinds onze oprichting altijd centraal gestaan bij het uitvoeren van onze verhuisactiviteiten.

Unieke Totaal Service

UTS Van der Lee is uitgegroeid tot een allround verhuisbedrijf voor zowel de zakelijke- als particuliere markt in binnen- en buitenland. Wij zijn een gespecialiseerde projectverhuizer en waarborgen dat u te maken heeft met een betrouwbare partner in business. Naast het verplaatsen van werkplekken bieden wij ook een breed pakket aan facilitaire dienstverlening, onze Unieke Totaal Service.

Speciale service voor ouderen

Het verhuizen van inboedels vergt de juiste houding, expertise en vakmanschap. Iets wat onze mensen op hun hart meedragen. Zorg staat bij ons centraal en wij zijn gespecialiseerd in het verhuizen van ouderen. Wij bieden een speciale service voor ouderen die echt ontzorgt. Ook onze Verhuisdirigentes maken verhuizen tot een feestelijke ervaring zoals u dat nog niet eerder mee maakte.

De klanten van UTS Van der Lee komen o.a. uit Utrecht, Hilversum en Amersfoort.

UTS Van der Lee is PPV gecertificeerd.

Video

Bedrijfsgegevens

UTS van der Lee staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector vervoer en opslag. UTS van der Lee omschrijft zichzelf als het verrichten van activiteiiten op het gebied van verhuizingen, transport, opslag en logistiek. Ter beschikking stellen van arbeidskrachten. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf zijn verhuisvervoer. De handelsnamen die gebruikt worden zijn: UTS Cors De Jongh, UTS Van der Lee, Uts Van Der Lee/Cors De Jongh B.V.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang