logo
verhuisbedrijf achtergrond

De Kievit verhuizers

Home > Limburg > Venlo > De Kievit verhuizers

De Kievit verhuizers

Voltastraat 27, Venlo
Tel: 077-3232100

Extra informatie

De Kievit verhuizers gevestigd in Venlo

De Kievit Verhuizingen is een familiebedrijf uit Venlo dat ruim 100 jaar ervaring heeft in particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen- en rijksverhuizingen.

Zowel nationaal als internationaal. Vele grotere en kleinere verhuizingen, uitgevoerd tot volle tevredenheid van onze relaties, staan garant voor een perfecte afhandeling van ook uw verhuizing.

Samen maken we een op maat gesneden verhuisplan, hetgeen de complete verhuizing kan zijn of delen ervan.

De Kievit Verhuizingen Venlo

Zorgeloos van uw oude naar uw nieuwe huis verhuizen doet u met De Kievit Top Movers. U kunt rekenen op vakbekwame mensen die u van begin tot eind met de verhuizing helpen. Spullen worden geïnventariseerd en op een nette en overzichtelijke manier ingepakt en overgebracht. Op die manier houd u het overzicht en weet u precies waar u wat kunt vinden. Aangekomen bij het nieuwe huis, zijn er vaak nog veel kleine klussen die moeten gebeuren. Onze handyman service biedt hier uitkomst. Dit is een van de vele diensten die De Kievit Top Movers tot een allround verhuisbedrijf maakt, want naast verhuizen kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld opslag van uw spullen en het kopen en huren van verhuismateriaal.

Specialist in Verhuizen

Verhuizen is een vak en vraagt specifieke kennis en ervaring. Onze medewerkers zijn experts op hun vakgebied en staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bovendien kunt u bij ons terecht voor advies en denken wij met u mee over tal van andere zaken die bij uw verhuizing komen kijken. Zelfs zeer specialistische verhuizingen zoals het vervoer van een vleugel, de verplaatsing van een waterbed of brandkasten kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Diensten

  • Inpakken
  • Internationale verhuizing
  • Montage
  • Opslag
  • Uitpakken
  • Verhuizing overzee
  • Verkoop

Video

Bedrijfsgegevens

De Kievit verhuizers is actief sinds 1 januari 2013 en heeft momenteel 6 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 52109. Deze code staat voor "Opslag in distributiecentra en overige opslag (niet in tanks, koelhuizen e.d.)". De sector waarin De Kievit verhuizers valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een vennootschap onder firma. De activiteiten worden omschreven als: Selfstorage.Ter beschikking stellen van arbeidskrachten. Verkoop van verhuismaterialen.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang