logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Limburg > Venlo


Overzicht verhuizers in Venlo

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

De Kievit verhuizers
Voltastraat 27, Venlo
Tel: 077-3232100
Jaren werkzaam: 11 jaar
6
werknemers

 Venlo
(+3km)

01

Certificering / branche organisatie:
Erkende Verhuizer :Erkende Verhuizer Professionele Project Verhuizers ISO normering:9001 VCA

Extra informatie:
De Kievit verhuizers gevestigd in Venlo De Kievit Verhuizingen is een familiebedrijf uit Venlo dat ruim 100 jaar ervaring heeft in particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen- en rijksverhuizingen. Zowel nationaal als internationaal. Vele grotere en kleinere verhuizingen, uitgevoerd tot volle tevredenheid van onze relaties, staan garant voor een perfecte afhandeling van ook uw verhuizing.

02

Verhuisbedrijf Opa Jos
Venrayseweg 44, Venlo
Tel: 06 23058613
Jaren werkzaam: 17 jaar
2
werknemers

 Venlo
(+2km)

02

Extra informatie:
Verhuizen? Opa Jos is gespecialiseerd in (kleine) verhuizingen. Dit wil echter niet zeggen dat wij geen grote verhuizingen aankunnen, er werken namelijk hele sterke mannen bij Opa Jos. Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden. Alles is bespreekbaar! Wilt u alleen de zware meubels verhuizen of wilt u dat wij de complete verhuizing verzorgen, alles is bespreekbaar. Ook het inpakwerk en verhuisklaar maken is een van de specialiteiten van Opa Jos.

03

Hermans Werk B.V.
Tjalkkade 4, Venlo
Tel: 077-3827045
Jaren werkzaam: 16 jaar
7
werknemers

 Venlo
(+3km)

03

Extra informatie:
Hermans Werk B.V. is een bedrijf dat gevestigd is aan Tjalkkade 4 in de plaats Venlo. Het bedrijf is 16 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel zijn er 7 personen werkzaam bij Hermans Werk B.V.. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

04

Broekman Logistics Venlo B.V.
Grubbenvorsterweg 10, Venlo
Tel: 077 3904200
Jaren werkzaam: 5 jaar
41
werknemers

 Venlo
(+3km)

04

Extra informatie:
Broekman Logistics Venlo B.V. is een bedrijf dat gevestigd is aan Grubbenvorsterweg 10 in de plaats Venlo. Het bedrijf is 5 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel zijn er 41 personen werkzaam bij Broekman Logistics Venlo B.V.. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder goederenvervoer over de weg (geen verhuizinge

05

Lift-express.nl
van Swietenstraat 1, Venlo
Jaren werkzaam: 8 jaar
2
werknemers

 Venlo
(+2km)

05

Extra informatie:
Lift-express.nl is actief sinds 28 december 2015 en heeft momenteel 2 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Lift-express.nl valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een vennootschap Onder Firma.

06

 Venlo
(+1km)

06

Extra informatie:
Nationaal- en internationaal transport- en verhuisbedrijf, selfstorage; Ter beschikking stellen van arbeidskrachten

07

Care4Meubilair
Straelseweg 32, Venlo
Maanden werkzaam: 10 maand
2
werknemers

 Venlo
(+1km)

07

Extra informatie:
Care4Meubilair staat ingescheven bij de KvK als vennootschap onder firma en is actief in de sector verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening. Care4Meubilair omschrijft zichzelf als ontruiming, verhuizing, verkoop van tweedehands meubels. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

08

RK Movement
Nieuwborgstraat 29, Venlo
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Venlo
(+2km)

08

Extra informatie:
RK Movement is een bedrijf dat gevestigd is aan Nieuwborgstraat 29 in de plaats Venlo. Het bedrijf is 4 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

09

Uslugi transportowe
Anne Frankstraat 174, Venlo
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Venlo
(+1km)

09

Extra informatie:
Uslugi transportowe is een bedrijf dat gevestigd is aan Anne Frankstraat 174 in de plaats Venlo. Het bedrijf is 1 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

10

Hubi Services
Schoolstraat 1, Venlo
Jaren werkzaam: 8 jaar
1
werknemer

 Venlo
(+1km)

10

Extra informatie:
Hubi Services is een bedrijf dat gevestigd is aan Schoolstraat 1 in de plaats Venlo. Het bedrijf is 7 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder koeriers.

11

Peter Huys Exploitatie B.V.
Rijnaakkade 10, Venlo
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Venlo
(+3km)

11

Extra informatie:
Peter Huys Exploitatie B.V. is een bedrijf dat gevestigd is aan Rijnaakkade 10 in de plaats Venlo. Het bedrijf is 5 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Plaatsen in de buurt

×