logo
verhuisbedrijf achtergrond

C. Pot Verhuizingen

Home > Noord-Brabant > Waalwijk > C. Pot Verhuizingen

C. Pot Verhuizingen

Zijlweg 13c, Waalwijk
Tel: 0416-332484

Extra informatie

Wij willen ons graag even aan u voorstellen.

C. Pot Verhuizingen is een familiebedrijf opgericht in 1910 in Tilburg. Liefde voor het vak was het uitgangspunt, en dat wordt nu al jarenlang doorgegeven, van vader op zoon.

Vandaag, bijna 100 jaar later, staat dit moderne bedrijf onder leiding van Kees Pot, de vierde generatie waarbij het verhuizersbloed door de aderen stroomt. Vanuit onze vestigingen in Waalwijk en Tilburg bestrijken wij dagelijks de particuliere- en bedrijfsmatige verhuismarkt. Nationaal, Europees en Intercontinentaal!

Bij ons heeft elk verhuisteam een ervaren teamleider die als aanspreekpunt voor de klant dienst doet tijdens de verhuizing. Een prettig idee voor u als klant om mensen om u heen te hebben die begrip hebben voor de verhuisstress die u doormaakt. Verhuizen is immers niet uw dagelijks werk. Wel het onze, al bijna 100 jaar.

Bijna 100 jaar ervaring in de uitvoering van de meest gecompliceerde verhuizingen, in opdracht van particulieren, bedrijven en overheid. Dat is pas een garantie voor een perfecte afhandeling. Ook voor uw verhuizing. Samen met u maken we een op maat gesneden verhuisplan dat voldoet aan al uw wensen. Dit kan uiteraard een complete verhuizing betreffen maar natuurlijk ook een deelverhuizing.

Bedrijfsgegevens


Bedrijfsdata
Werknemers:4
Actief sinds:26 mei 1993
Rechtsvorm:Besloten vennootschap
SBI-code:4941 (Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen))
Sector:Vervoer en opslag
Vestigingsnummer:000019596847
Omschrijving:Het exploiteren van een expeditie-, transport- en verhuisbedrijf

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang