logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Brabant > Waalwijk


Overzicht verhuizers in Waalwijk

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

PVH verhuizers
Zeelandstraat 2, Waalwijk
Tel: 06-10237545
Jaren werkzaam: 14 jaar
4
werknemers

 Waalwijk
(+1km)

01

Extra informatie:
Wat is PVH verhuizers? Mijn naam is Paul van Hest, eigenaar van PVH verhuizers. PVH zijn niet alleen mijn initialen, maar staat ook voor Paul’s Verhuis Hulp. De naam zegt het al, sinds 2010 word ik ingehuurd door een aantal verschillende grote verhuisbedrijven binnen de regio Brabant en Utrecht / Amersfoort als zij zelf personeel te kort komen om verhuizingen uit te voeren.

02

C. Pot Verhuizingen
Zijlweg 13c, Waalwijk
Tel: 0416-332484
Jaren werkzaam: 31 jaar
4
werknemers

 Waalwijk
(+3km)

02

Extra informatie:
Wij willen ons graag even aan u voorstellen. C. Pot Verhuizingen is een familiebedrijf opgericht in 1910 in Tilburg. Liefde voor het vak was het uitgangspunt, en dat wordt nu al jarenlang doorgegeven, van vader op zoon. Vandaag, bijna 100 jaar later, staat dit moderne bedrijf onder leiding van Kees Pot, de vierde generatie waarbij het verhuizersbloed door de aderen stroomt. Vanuit onze vestigingen in Waalwijk en Tilburg bestrijken wij dagelijks de particuliere- en bedrijfsmatige verhuismarkt.

03

Sanne Uythoven Verhuizingen
Zijlweg 13 c, Waalwijk
Tel: 0416697755
Jaren werkzaam: 31 jaar
4
werknemers

 Waalwijk
(+3km)

03

Extra informatie:
Sanne Uythoven Verhuizingen is een bedrijf dat gevestigd is aan Zijlweg 13 c in de plaats Waalwijk. Het bedrijf is 30 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel zijn er 4 personen werkzaam bij Sanne Uythoven Verhuizingen. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

04

KS Transportdiensten
Duikerweg 5, Waalwijk
Jaren werkzaam: 10 jaar
3
werknemers

 Waalwijk
(+3km)

04

Extra informatie:
KS Transportdiensten is een bedrijf dat gevestigd is aan Duikerweg 5 in de plaats Waalwijk. Het bedrijf is 10 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel zijn er 3 personen werkzaam bij KS Transportdiensten. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

05

NR Bezorg & Transport
Poelruitstraat 14, Waalwijk
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Waalwijk
(+1km)

05

Extra informatie:
NR Bezorg & Transport is actief sinds 19 oktober 2020 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 52291. Deze code staat voor "Expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer". De sector waarin NR Bezorg & Transport valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

06

Black Box Waalwijk B.V.
Vijzelweg 6, Waalwijk
Jaren werkzaam: 1 jaar

 Waalwijk
(+3km)

06

Extra informatie:
Black Box Waalwijk B.V. staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector vervoer en opslag. Black Box Waalwijk B.V. omschrijft zichzelf als het uitoefenen van een transportbedrijf, zowel nationaal als internationaal, lijn- en bodediensten, verhuizing en ongeregeld vervoer, opslag, distributie en expeditie, alsmede het verrichten van alle overige handelingen op comme

07

JAHEKA
Gemma Frisiusstraat 10, Waalwijk
Jaren werkzaam: 2 jaar
2
werknemers

 Waalwijk
(+2km)

07

Extra informatie:
Online verkoop van meubels, huisontruiming en verhuizing.

08

Haroun Transport
Stijn Streuvelsstraat 17, Waalwijk
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Waalwijk
(+1km)

08

Extra informatie:
Transport (pakket bezorgen). Verhuisbedrijf.

Plaatsen in de buurt

×