logo
verhuisbedrijf achtergrond

Thomas transport

Home > Utrecht > Zeist > Thomas transport

Thomas transport

Warande 160, Zeist
Tel: 06 27000543

Extra informatie

Thomas transport Zeist

Verhuizingen / transporten al vanaf 55 euro. Het gaat hierbij om studentenverhuizingen of een transport van één of een paar items binnen Zeist, Den Dolder, De Bilt of Utrecht. Hiervoor heeft u recht op 1,5 uur service gerekend vanaf het bedrijf, naar het eerste adres, dan naar de tweede en weer terug naar het bedrijf van één medewerker van Thomas Transport. Als bijvoorbeeld u een meubel gekocht heeft op de meubelboulevard in Utrecht en dat wilt u naar de binnenstad van Utrecht gebracht hebben, dan is er ongeveer 40 minuten over om het item in- en uit te laden. Moet u binnen een andere stad iets vervoerd hebben, dan hangt de prijs af van de tijd en afstand van het bedrijf. Bel, e-mail of vul het contactformulier in voor een offerte. Ook kunt u zelf een inschatting uitrekenen onder Onze Prijzen in het menu linksboven.

Eén of een paar items te vervoeren

Als u slechts één meubel, één apparaat of een set (bureau met bureaustoel, tafel met stoelen) vervoeren wilt, dan kan dat voor het gereduceerde prijs. Gaat het om een transport binnen Utrecht? Dan betaalt u waarschijnlijk slechts 55 euro. Heeft u twee of meer mensen nodig? Neem contact op en vraag naar de prijs.

Alleen de grote spullen door ons laten verhuizen

Wilt u zo goedkoop mogelijk verhuizen, maar kunt u niet zelf de grote spullen verhuizen, dan kunt u goed bij ons terecht. Is 4 uur in- en uitladen genoeg met twee mensen van Thomas Transport? Dan betaalt u voor een verhuizing binnen Utrecht waarschijnlijk nog geen 350 euro.

Een heel appartement door ons laten verhuizen

Moet u verhuizen van appartement naar appartement? De prijs hangt af van de tijd die we nodig hebben en dat hangt weer af of er een lift aanwezig is op beide locaties, of alles ingepakt zit in dozen - die bij ons te huren zijn voor € 0,50 per stuk, of u zelf en eventuele vrienden mee helpen of alles door ons laten doen. Hebben twee mensen van Thomas Transport 7 uur nodig om alles in- en uit te laden? Dan betaalt u voor een verhuizing binnen Utrecht waarschijnlijk nog geen 550 euro.

Een heel huis door ons laten verhuizen

Moet u verhuizen van woonhuis naar woonhuis? De prijs hangt af van de tijd die we nodig hebben en dat hangt weer af of alles ingepakt zit in dozen - die bij ons te huren zijn voor € 0,60 per stuk, of u zelf en eventuele vrienden mee helpen of alles door ons laten doen. Hebben drie mensen van Thomas Transport ruim 7 uur nodig om alles in- en uit te laden? Dan betaalt u voor een verhuizing binnen Utrecht waarschijnlijk nog geen 750 euro.

Verhuizen van studentenkamer naar studentenkamer

Helpen je vrienden je mee, heb je niet zo veel spullen en ben je goed voorbereid? Als één persoon van Thomas Transport met een wagen komt om je te verhuizen en jullie zijn in totaal 2,5 uur bezig binnen Utrecht, dan ben je zo'n 90 euro kwijt. Heb je helemaal geen meubels en alleen wat koffers en dozen, dan ben je binnen Utrecht waarschijnlijk 55 euro kwijt.

Diensten

  • Autotransporten
  • Pallettransporten
  • Woningontruimingen
  • Full Service
  • Self Service
  • Studentenverhuizingen
  • (de-)montages
  • Kantoorverhuizingen
  • Opslag

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang