logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Utrecht > Zeist


Overzicht verhuizers in Zeist

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Van Beek Verhuizingen
Van der Merschlaan 62, Zeist
Tel: 030-6957888
Jaren werkzaam: 94 jaar
9
werknemers

 Zeist
(+1km)

01

Extra informatie:
Van Beek Verhuizingen Zeist Verhuizen is een hoop gedoe en geregel. U bent enorm druk met afspraken, verbouwingen, etc. U heeft bijna geen tijd voor de daadwerkelijke verhuizing. Reden genoeg om u door een erkende verhuizer te laten verhuizen. Een ruime tijd voordat de verhuizing moet plaatsvinden, komen wij bij u thuis om vrijblijvend een offerte te maken. Er wordt dan o.a. gekeken naar de hoeveelheid te verhuizen spullen, de bereikbaarheid en de situatie en ligging van de woning(en).

02

Greeven & zonen verhuizers
Huis ter Heideweg 9, Zeist
Tel: (0)30-6922386

 Zeist
(+3km)

02

Extra informatie:
Aangenaam kennis te maken: Greeven & zonen verhuizers is een verhuisbedrijf uit Zeist, langer dan 80 jaar een familiebedrijf uit Zeist met verstand van vakkundig verhuizen. Bij verhuizen komt meer kijken dan met een paar sterke jongens huishoudens inpakken en van A naar B vervoeren. Graag maken wij u door middel van deze website duidelijk wat verhuizen allemaal in feite betekent en wat ervoor nodig is.

03

Thomas transport
Warande 160, Zeist
Tel: 06 27000543

 Zeist
(+2km)

03

Extra informatie:
Thomas transport Zeist Verhuizingen / transporten al vanaf 55 euro. Het gaat hierbij om studentenverhuizingen of een transport van één of een paar items binnen Zeist, Den Dolder, De Bilt of Utrecht. Hiervoor heeft u recht op 1,5 uur service gerekend vanaf het bedrijf, naar het eerste adres, dan naar de tweede en weer terug naar het bedrijf van één medewerker van Thomas Transport.

04

B&O Verhuisservice
Voorheuvel 48, Zeist
Tel: 0343 7555 14

 Zeist
(+1km)

04

Extra informatie:
Over ons: B&O Verhuisservice B.V. de verhuizer in Utrecht en omgeving, heeft jarenlange ervaring in verhuizingen. Wij bieden voor zowel zakelijke als particuliere klanten de beste verhuis oplossingen. Ons uitgangspunt is kwaliteit. Wij werken met gediplomeerde verhuisservice en een strakke planning die wij met u afstemmen. Als verhuisservice hebben wij de materialen en de ervaring in huis om met de grootste zorgvuldigheid te verhuizen.

05

MHB Services
Anna Paulownalaan 2, Zeist
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Zeist
(+3km)

05

Extra informatie:
Afslepen van auto's en verzorgen van verhuizingen.

06

Slotbouw zeist
Odijkerweg 6, Zeist
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Zeist
(+3km)

06

Extra informatie:
Slotbouw zeist staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Slotbouw zeist omschrijft zichzelf als verhuizingen en ontruimingen. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

07

NHB Services
Vinkenbuurt 6, Zeist
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Zeist
(+3km)

07

08

AAB Facilitaire Dienstverlening
Kritzingerlaan 44, Zeist
Jaren werkzaam: 14 jaar
1
werknemer

 Zeist
(+1km)

08

Extra informatie:
AAB Facilitaire Dienstverlening staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector bouwnijverheid. AAB Facilitaire Dienstverlening omschrijft zichzelf als tegel- en schilderwerk, behangen, het leggen van vloeren, verhuizingen. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

09

Green Motion Cabs
Laan van Vollenhove 989, Zeist
Jaren werkzaam: 7 jaar
1
werknemer

 Zeist
(+2km)

09

Extra informatie:
Taxibedrijf tevens verhuisbedrijf en het vervoeren van diverse goederen. Aannemer en arbeidsbemiddeling voor ZZP’ers in diverse sectoren.

10

Glenn Zeeburg
Jagerlaan 74, Zeist
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Zeist
(+1km)

10

Extra informatie:
Logistieke en horecawerkzaamheden, verhuizingen. Industriële schoonmaak.

11

Krasniqi montage
Maurikstraat 17, Zeist
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Zeist
(+1km)

11

Extra informatie:
Krasniqi montage staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector industrie. Krasniqi montage omschrijft zichzelf als installatie en onderhoud van fitness apparatuur en gerelateerde service. Verhuizen van inboedels. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

12

Totaal Services Taoufik
Nijenheim 7107, Zeist
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Zeist
(+2km)

12

Extra informatie:
Totaal Services Taoufik is actief sinds 30 augustus 2021 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Totaal Services Taoufik valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

13

DGB Healthcare
Laan van Vollenhove 1447, Zeist
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Zeist
(+2km)

13

Extra informatie:
DGB Healthcare is een bedrijf dat gevestigd is aan Laan van Vollenhove 1447 in de plaats Zeist. Het bedrijf is 3 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is gezondheids- en welzijnszorg en de activiteiten van het bedrijf vallen onder ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

14

Greeven Verhuizingen/Logistiek B.V.
Dijnselburgerlaan 1, Zeist
Jaren werkzaam: 9 jaar

 Zeist
(+2km)

14

Extra informatie:
Greeven Verhuizingen/Logistiek B.V. is een bedrijf dat gevestigd is aan Dijnselburgerlaan 1 in de plaats Zeist. Het bedrijf is 9 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

15

Guren Transport & Trade B.V.
Kwikstaartlaan 42, Zeist
Jaren werkzaam: 4 jaar

 Zeist
(+2km)

15

Extra informatie:
Het exploiteren van een transportbedrijf en logistieke dienstverlening voor vervoer over land voor binnen- en buitenland, tevens een verhuisbedrijf alsmede personenvervoer.

Plaatsen in de buurt

×