logo
verhuisbedrijf achtergrond

Van Beek Verhuizingen

Home > Utrecht > Zeist > Van Beek Verhuizingen

Van Beek Verhuizingen

Van der Merschlaan 62, Zeist
Tel: 030-6957888

Extra informatie

Van Beek Verhuizingen Zeist

Verhuizen is een hoop gedoe en geregel. U bent enorm druk met afspraken, verbouwingen, etc. U heeft bijna geen tijd voor de daadwerkelijke verhuizing. Reden genoeg om u door een erkende verhuizer te laten verhuizen.

Een ruime tijd voordat de verhuizing moet plaatsvinden, komen wij bij u thuis om vrijblijvend een offerte te maken. Er wordt dan o.a. gekeken naar de hoeveelheid te verhuizen spullen, de bereikbaarheid en de situatie en ligging van de woning(en). Als u in een appartement woont is dat geen probleem voor ons, want wij beschikken over moderne verhuisliften.

Voor de verhuizing ontvangt u dozen, etiketten en papier om al het kleingoed in te pakken. Desgewenst kunt er ook voor kiezen om al uw spullen in te laten pakken door onze vakmensen. Dit scheelt u een hoop tijd, en u zit minder lang tussen al de verhuisdozen!

Het de- en monteren van meubelen is ook een van de taken die wij u uit handen kunnen nemen. Het vervoeren van piano’s en vleugels is voor ons geen probleem. Door de jarenlange ervaring en kennis zal uw instrument veilig op plaats van bestemming komen.

Op de dag van de verhuizing komen wij op de afgesproken tijd voorrijden en beginnen met de werkzaamheden zoals met u besproken. De rust en snelheid waarmee onze mensen werken zult u doen versteld staan. Kortom: Verhuizen zonder zorgen!

Diensten

  • Advies
  • Inpakken
  • Opslag
  • Vervoer

Video

Bedrijfsgegevens

Van Beek Verhuizingen staat ingescheven bij de KvK als vennootschap onder firma en is actief in de sector vervoer en opslag. Van Beek Verhuizingen omschrijft zichzelf als verhuis- en transportbedrijf opslagbedrijf van meubelen. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf zijn verhuisvervoer. De handelsnamen die gebruikt worden zijn: Van Beek Verhuizingen/v.d. Kuil Verhuizingen

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang