logo
verhuisbedrijf achtergrond

Euromovers verhuizers

Home > Zuid-Holland > Zoetermeer > Euromovers verhuizers

Euromovers verhuizers

Wattstraat 54, Zoetermeer
Tel: 079-3428820

Extra informatie

Over Euromovers verhuizers

Euromovers verhuizersverhuizingen maakt deel uit van het internationale netwerk van Euromovers International. Dit netwerk bestaat uit hoog gekwalificeerde en betrouwbare verhuisondernemingen in geheel Europa, de VS, Rusland, China, Australië en Nieuw Zeeland. In Nederland is elk postcodegebied vertegenwoordigd, zodat ook bij uw bedrijf in de buurt een Euromover vestiging te vinden is.

De kracht van Euromovers verhuizersverhuizingen bestaat uit de bundeling van expertise van verschillende internationaal opererende bedrijven. Voor u betekent het dat uw verhuizing zowel binnen als buiten Nederland gewaarborgd is door alle internationale standaards en kwaliteitseisen.Met Euromovers verhuizersis er altijd een bedrijf dat uw lokale situatie kent, maar ook een bedrijf dat bekend is met de situatie waar naar toe verhuisd wordt.

Het voordeel van Euromovers verhuizersverhuizingen is dat uw verhuizing zowel binnen als buiten Nederland gewaarborgd is door alle internationale standaards en kwaliteitseisen. Vanzelfsprekend zijn Euromovers Erkende Verhuizers. En met Euromovers verhuizersverhuizingen is er altijd een bedrijf bij u in de buurt dat uw lokale situatie kent.Verhuist u naar het buitenland? Dan heeft u met Euromovers verhuizersverhuizingen een hele zorg minder. Door het internationale netwerk staan wij u waar dan ook ter wereld bij met onze lokale experts.

Leden van Euromovers verhuizersverhuizingen staan onder voortdurend toezicht van kwaliteitscontrole. Alle Euromovers zijn lid van de Organisatie van Erkende Verhuizers. Ze voldoen aan de ISO 9001:2008 norm , beschikken allen over het VCA certificaat en staan voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. De kwaliteit, financiële stabiliteit en toegevoegde waarde wordt gewaarborgd door het interne controlesysteem dat jaarlijks gemonitord wordt.

Het selectiebeleid van Euromovers is er op gericht dat de activiteiten en specialiteiten van de individuele groepsleden complementair aan elkaar zijn. Hierdoor is een unieke formule ontstaan met een potentieel dat aan alle mogelijke wensen van de klanten voldoet. Dit maakt Euromovers tot een partner bij uitstek voor omvangrijke "corporate accounts'.

Diensten

  • Zakelijk
  • Particulier
  • Internationaal
  • Opslag

Video

Bedrijfsgegevens

Euromovers verhuizers is een bedrijf dat gevestigd is aan Wattstraat 54 in de plaats Zoetermeer. Het bedrijf is 28 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang