logo
verhuisbedrijf achtergrond

Henneken verhuizers

Home > Zuid-Holland > Zoetermeer > Henneken verhuizers

Henneken verhuizers

Goudstraat 51, Zoetermeer
Tel: 079 204 0173

Extra informatie

Henneken verhuizers is opgericht in 1870 in Zoetermeer en daarmee een van de oudste verhuisbedrijven in de regio.

Vanaf de eerste dag hebben we een eenvoudige filosofie, waar we heilig in geloven: “doe je werk goed, dan komt de klant terug”. Het is niet voor niets dat wij zoveel oude trouwe klanten hebben die steeds weer graag met ons verhuizen.

Het kwaliteitssysteem van Henneken verhuizers uit Zoetermeer is gecertificeerd volgens de strenge ISO 9001-normen. Onze goede naam hebben wij verkregen door jarenlang continu vakwerk af te leveren. Dat geeft echter ook verplichtingen. Die goede naam moeten we behouden door elke keer weer een topprestatie neer te zetten.

Henneken verhuizers uit Zoetermeer staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en het zijn onze medewerkers die dit steeds weer waarmaken. Jaarlijkse verzorgen wij meer dan 1000 verhuizingen in binnen – en buitenland. Onze ruime ervaring geeft ons voldoende flexibiliteit om alert op uw persoonlijke wensen in te spelen. Bij Henneken verhuizers is uw verhuizing dan ook in goede handen.

Verhuizen in Nederland

Verhuizen is geen eenvoudige klus. Het vraagt veel voorbereiding en een goede planning. Begrijpelijk dat u daar tegenop ziet. Want verhuizen doet u niet elke dag. Wij doen dat juist wel. Mondial Verhuisbedrijf Henneken heeft van verhuizen een vak gemaakt dat tot in het kleinste detail wordt beheerst.

Verhuizen is stressvol

Verhuizen staat op nummer 5 in de stress top-10. Het is daarom belangrijk dat u een verhuizer kiest met inlevingsvermogen en correcte medewerkers. De verhuizers van Henneken maken het verschil. Wij zetten uitsluitend nette, beleefde medewerkers in, die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Verhuizen is immers bij uitstek mensenwerk.

Secundaire diensten

Naast het overbrengen van uw inboedel kunt u Henneken inschakelen voor:
 • het in- en uitpakken van de verhuisdozen,
 • het (de)monteren van uw meubels
 • handymanwerkzaamheden zoals het afnemen en ophangen van gordijnrails, lampen en schilderijen.
Maximaal ontzorgd

Voor onze klanten die maximaal ontzorgd willen worden omdat ze bijvoorbeeld geen tijd hebben om de hele verhuizing te regelen heeft Henneken de verhuisconsulente. Zij kan u assisteren bij alle voorkomende werkzaamheden rond de verhuizing, zoals adreswijzigingen, offertes opvragen voor stoffering, schoonmaak van de oude en nieuwe woning e.d.

Mondial Verhuisbedrijf Henneken is DE specialist bij uitstek als het gaat om verhuizingen naar en vanuit Engeland, Londen, Ierland, Schotland en Wales. Jaarlijks voeren wij circa 300 verhuizingen uit naar en vanuit deze bestemmingen.

Een modern wagenpark, maar bovenal betrokken en ervaren medewerkers zorgen voor een constant hoge kwaliteit. Verhuizen is en blijft immers mensenwerk. Met name bij internationale verhuizingen komt er natuurlijk veel meer bij kijken dan wanneer u 2 blokken verderop verhuist. Verhuizen staat op nummer 3 van de stress-top-10, dus dan is het wel fijn als u kunt terugvallen op een team van prettige mensen.

Elke vorm van dienstverlening die u maar wenst is denkbaar. Een fauteuiltje van een overleden familielid naar Londen vervoeren of een complete inboedel vanuit Dublin inpakken in dozen, meubilair (de)monteren, verhuizen en weer uitpakken: wij draaien er onze hand niet voor om.

Gecombineerd internationaal transport

Door gebruik te maken van onze combinatiemogelijkheden kunt u ook nog eens aanzienlijk besparen op de verhuiskosten. Als u ietwat flexibel bent met de verhuisdata kunt u “meeliften” met een reeds geplande rit. Zo nemen wij bijvoorbeeld 3 verhuizingen mee naar Engeland en nemen er weer 1 terug naar Nederland. De kosten van brandstof en de ferry, maar ook de rijtijdkosten kunnen op deze wijze over de diverse klanten worden gespreid, waardoor het kostenplaatje behoorlijk kan meevallen.

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u gebruik maken van “Offerte aanvragen”. Als u de gevraagde gegevens invult ontvangt u binnen 2 dagen onze aanbieding. U kunt natuurlijk ook even bellen voor meer informatie: 079-36 11 368. Als u wilt kunt u meteen een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos taxatiebezoek door 1 van onze verhuisadviseurs.

Diensten

 • Advies
 • Inpakken
 • Internationale verhuizing
 • Montage
 • Opslag
 • Uitpakken
 • Verhuizing overzee
 • Verkoop
 • Vervoer

Video

Bedrijfsgegevens

Henneken verhuizers is actief sinds 18 april 1977 en heeft momenteel 21 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Henneken verhuizers valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een besloten vennootschap. De activiteiten worden omschreven als: Het vervoer van goederen in het bijzonder het verhuizen, transporteren en opslaan van meubilair. Alsmede het opslaan, beheren, bewaren en vernietigen van archieven. Verkoop verhuisdozen en inpakpapier. Groothandel in papier en karton

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang