logo
verhuisbedrijf achtergrond

Verhuisbedrijf Draagkracht

Home > Zuid-Holland > Zoetermeer > Verhuisbedrijf Draagkracht

Verhuisbedrijf Draagkracht

Radonstraat 44, Zoetermeer
Tel: 085 060 0333

Extra informatie

Verhuizen is voor ons meer dan alleen het verplaatsen van spullen. We zijn namelijk een écht familiebedrijf, waarbij persoonlijk contact vanzelfsprekend is. Niet alleen bij ons binnen het bedrijf, maar ook in het contact met klanten. Dat geldt zowel voor, tijdens, als na uw verhuizing.

Wij verhuizen in heel Nederland en zijn dagelijks actief als verhuisbedrijf in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Heeft u onze vrachtwagens, bussen en verhuisliften wel eens gespot? Maak een foto en deel deze met hashtag #DraagkrachtGespot om kans te maken op een gratis verhuizing!

Wilt u naar het buitenland verhuizen? Verhuisbedrijf Draagkracht is gespecialiseerd in internationale verhuizingen, met name verhuizingen naar Spanje, Duitsland, Engeland en Italië.

10 redenen om voor het erkende verhuisbedrijf Draagkracht te kiezen
  • Toewijding
  • Bij Verhuisbedrijf Draagkracht hebben we een langetermijnvisie in klanttevredenheid. Wij streven ernaar jou niet alleen vandaag, maar voor altijd als klant te hebben. Daarom werken we hard en zijn we open en rechtvaardig in ons handelen. Zo weet je altijd wat je aan ons hebt.
Team

Op onze mensen kun je bouwen. Ons team bestaat uit vastberaden professionals, die weten wat aanpakken is en hoe ze jouw verhuizing het soepelst kunnen laten verlopen. Maak kennis met hen op www.verhuisbedrijfdraagkracht.nl/ons-team.

Certificaten

Wij weten waar we mee bezig zijn en hebben de papieren die daarbij passen. Verhuisbedrijf Draagkracht is onderdeel van de brancheorganisatie van Erkende Verhuizers, die de kwaliteit van de aangesloten verhuisbedrijven bewaakt met onafhankelijke toetsing. Ook zijn we aangesloten bij IAMX Movers, een wereldwijde organisatie die de belangen van onze internationale klanten behartigt.

Erkend verhuisbedrijf

Wij staan voor u klaar met een hecht team van vriendelijke, professionele en erkende verhuizers. Allemaal vakkundig opgeleid en in het bezit van de benodigde certificaten. Maar ook met jarenlange ervaring en expertises op elk denkbaar gebied. Zo weet u zeker dat altijd de juiste verhuizers klaarstaan om uw verhuizing snel, soepel en stressloos te verzorgen..

Hoogwaardige inpakmaterialen

Om jouw spullen veilig te kunnen vervoeren, nemen we geen enkel risico. We maken gebruik van de meest professionele, ecovriendelijke inpakmaterialen die er op de markt zijn. Alle dozen zijn tegen borg gratis verkrijgbaar, met snelle levering en ophaling gegarandeerd. Je kunt een bestelling plaatsen via onze webshop.

Handyman­service

We nemen graag jouw montagewerkzaamheden uit handen. Hierbij kun je denken aan het aan- en afkoppelen van bijvoorbeeld wasmachines en lampen, maar ook het op maat maken van kasten of het verrichten van reparaties. Vraag naar de mogelijkheden.

24/7 customer service

100% klanttevredenheid is ons doel en hier nemen wij de tijd voor. Onze medewerkers staan voor, tijdens en na de verhuizing tot jouw dienst. Toch een klacht of schade? Ook die handelen we zorgvuldig af, zodat je 100% tevreden bent. En je betaalt pas als alles is afgerond.

Planning

Een verhuisdag kan al stressvol genoeg zijn zonder dat je ook nog op je horloge moet kijken. De verhuizers van Verhuisbedrijf Draagkracht zijn altijd op tijd! Ook last-minute veranderingen of annuleringen zijn bij ons niet aan de orde. Op ons kun je rekenen.

Opslag

Ben je voor de korte of lange termijn op een opslag aangewezen? Bij ons kun je jouw goederen bewaakt, verzekerd en geconditioneerd opslaan. Natuurlijk staat deze opslag te allen tijde tot jouw beschikking, één belletje is genoeg.

Reviews

Onze visie staat niet op zichzelf: in 2018, 2019 en 2020 stonden wij als best aangeschreven bedrijf op diverse onafhankelijke platforms.

Diensten

  • Verhuizen
  • Internationale verhuizingen
  • Verhuislift huren
  • Opslag
  • Ontruimingen
  • Verhuisdozen huren
  • Verhuislift huren per locatie

Video

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang