logo
verhuisbedrijf achtergrond

Verhuisbedrijf Vonk

Home > Zuid-Holland > Zoetermeer > Verhuisbedrijf Vonk

Verhuisbedrijf Vonk

Cobaltstraat 37, Zoetermeer
Tel: 079-3460158

Extra informatie

Verhuisbedrijf Vonk Zoetermeer

Het is een eerste levensbehoefte; een dak boven je hoofd. Daardoor is verhuizen voor elk mens een ingrijpende verandering. Eentje die je spannend en opwindend kunt vinden. Want een verhuizing markeert altijd een nieuw begin.

Maar ook eentje waar u tegen op kunt zien. Want hoe krijgt u het allemaal georganiseerd? Hoeveel spullen heeft u eigenlijk? Waar haalt u goed inpakmateriaal, een vrachtwagen en mankracht vandaan?

Zou alles onbeschadigd weer in het nieuwe huis terecht komen? En dan nog zo dat u alles weer kunt vinden?

Overweegt u dan eens om Verhuisbedrijf Vonk uit Zoetermeer in te schakelen. Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf die de complete verhuizing voor u kunnen verzorgen (binnen Nederland).

Zo kunt u moeiteloos en uitgerust in uw nieuwe huis trekken!

U kunt bij ons óók kiezen voor verhuishulp op maat. U selecteert dan de taken die u zelf wilt doen en laat andere taken, bijvoorbeeld alleen het montage- en/of sjouwwerk, gewoon aan ons over.

Wat ook uw wensen zijn:
We bezorgen u graag een gemakkelijke en plezierige verhuizing!

Diensten

  • Verhuisservice
  • Opslag

Bedrijfsgegevens

Verhuisbedrijf Vonk is actief sinds 6 januari 2020 en heeft momenteel 2 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Verhuisbedrijf Vonk valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een besloten vennootschap. De activiteiten worden omschreven als: Het verzorgen van verhuizingen, het verhuren van personeel ten behoeve van verhuizingen alsmede het verzorgen van opslag

Locatie

Prijsopgave

Ontvang gratis prijsopgaven van maximaal 4 verhuisbedrijven in de buurtOntvang