logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Over ons

Over ons

Als u gaat verhuizen, is het niet makkelijk om het perfecte verhuisbedrijf te vinden dat bij uw wensen en budget past. Offerte verhuisbedrijf opgevraagd? Een is niet genoeg! Daarom nemen wij het werk voor u uit handen.

Offerte verhuisbedrijf nodig? Ons netwerk bestaat uit honderden verhuisbedrijven verspreid door het land, van lokale verhuisbedrijven tot gespecialiseerde verhuizers.

Wij zorgen ervoor dat u gratis en vrijblijvende offertes ontvangt van de meest geschikte verhuisbedrijven bij u in de buurt. Aan de hand van de verschillende aanbiedingen kunt u het bedrijf kiezen dat voldoet aan al uw eisen en dat u uw spullen wilt laten verhuizen. En dat zonder zelf op zoek te hoeven gaan.

We helpen u bij het vinden van de beste kwaliteit en laagste prijzen.

Wat wij u bieden

Slechts één offerte verhuisbedrijf opgevraagd? Dan kunt u niet vergelijken. En het opvragen van verschillende offertes voor verhuizen kost tijd en moeite. Wij bieden de makkelijkste manier om prijzen en diensten van gerenommeerde verhuisbedrijven te vergelijken. U hoeft slechts ons online formulier in te vullen en wij gaan vervolgens op zoek naar verhuizers bij u in de buurt. Wij selecteren de meest geschikte verhuizers, zij nemen contact met u op met een offerte. Zo hoeft u zelf niet lang te zoeken of de verschillende verhuizers één voor één te bellen. U wacht tot u de offertes binnen heeft en u kiest door welk bedrijf u uw spullen laat verhuizen.

Offerte verhuisbedrijf nodig? Dit is wat wij u bieden:

Bespaar tijd

Offerte verhuisbedrijf opgevraagd? Als u wilt gaan verhuizen en zelf alle verhuizers één voor één moet benaderen, bent u enorm veel tijd kwijt. U zult eerst moeten uitzoeken welke verhuisbedrijven bij u in de buurt te vinden zijn en of zij de service bieden die u zoekt. Vervolgens moet u ze allemaal bellen om offertes op te vragen. Wij kunnen u deze tijd besparen. U vult slecht één keer een kort online formulier in op onze website en wij gaan voor u aan de slag.

Een groot netwerk van verhuizers

Wij hebben een groot netwerk opgebouwd met de beste verhuizers in Nederland. Wij kennen de verhuizers in uw regio en daarbuiten. Bent u op zoek naar een verhuurbedrijf, een volledige verhuisservice of een gespecialiseerde verhuizer? Gaat het om een aanzienlijke afstand of gaat u zelfs verhuizen naar het buitenland? Wij kennen de juiste verhuizers voor uw verhuizing.

Offertes

Het is simpel om offertes te vergelijken met onze tool voor offerteaanvragen. U bespaart tot wel 70 % met onze vergelijkservice. U kunt ook bij ons terecht voor onder andere:

 • Reguliere verhuizingen
 • Last minute verhuizingen
 • Lange afstandstransport
 • Buitenlandse verhuizingen
 • Intercontinentale verhuizingen
 • Bedrijfsverhuizingen.

Of misschien zoekt u iets specifieks, zoals het verhuizen van kunst of het verhuizen van instrumenten, auto’s en andere speciale objecten? Wij vinden voor elke verhuizing het juiste bedrijf.

Gerenommeerde verhuizers

Via onze service kunt u gemakkelijk verhuizers vergelijken. Wij werken met erkende verhuizers. Alle verhuizers uit ons netwerk zijn verzekerd en beschikken over een vergunning. U kunt op ons rekenen als het gaat om het vinden van de beste en meest betrouwbare verhuizer.

Offerte verhuisbedrijf nodig? Bespaar uzelf tijd en moeite en laat ons verschillende offertes voor u opvragen.

Simpel, snel en effectief

Onze service is simpel, snel en effectief. U bent slecht een paar muisklikken verwijderd van uw ideale verhuizing.

 • Stap 1: Vul ons formulier in. Dit kost slechts een paar minuten.
 • Stap 2: Wij zoeken in onze database naar verhuisbedrijven die bij uw wensen passen.
 • Stap 3: U ontvangt offertes van verschillende verhuisbedrijven.
 • Stap 4: U kiest welk bedrijf het beste bij uw wensen en budget past.
 • Stap 5: Het verhuizen is zo achter de rug en voor u het weet zit u op de bank in uw nieuwe huis.

De voordelen?

 • Professionele verhuizers kosten soms zelf minder dan het huren van een verhuiswagen
 • Verhuizen: tips en informatie leest u op onze website
 • Verhuisbedrijven zijn verzekerd tegen ongevallen en schade
 • Alle verhuisbedrijven in onze database beschikken over de juiste papieren
 • Onze service is gratis en geheel vrijblijvend
 • Vergelijk bedrijven en bespaar geld