logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Blog

Blog

Verhuizen naar een andere gemeente: wat je moet regelen,
 10 Mar 2023

Ga je binnenkort naar een nieuwe gemeente verhuizen? Hier komt meer bij kijken dan bij een verhuizing binnen dezelfde stad. Je moet je inschrijven bij een andere gemeente en adreswijziging doorgeven aan de gemeente via DigiD. Het is verstandig om op tijd met de voorbereidingen te beginnen, zodat je tijdens de verhuizing je hier geen zorgen meer over hoeft te maken. Wil je zeker weten dat je goed voorbereid bent? Wij zetten op een rij wat je moet regelen bij het verhuizen naar een andere gemeente zodat je niets over het hoofd ziet.


Meest gemaakte fouten tijdens het verhuizen,
 10 Mar 2023

Verhuizen kan voor veel stress zorgen. Toch hoeft verhuizen geen vervelende klus te zijn. Als u goed voorbereid bent kan de verhuizing soepel verlopen en zit u aan het einde van de dag tevreden op de bank in uw nieuwe huis. Om te zorgen dat het verhuizen zo min mogelijk zorgen meebrengt helpen we u in dit artikel met het voorkomen van de meest gemaakte fouten.


Hoe energie aansluiten na een verhuizing,
 10 Mar 2023

Als je gaat verhuizen heb je genoeg aan je hoofd: het maken van een planning, het zoeken naar een verhuisbedrijf, het inpakken van dozen en het schilderen van de muren in je nieuwe huis. Maar heb je wel aan het aansluiten van energie gedacht? Het zou vervelend zijn als je de eerste dagen in je nieuwe huis zonder stroom moet doorbrengen. Dit moet je weten over het aansluiten van energie na een verhuizing.


Verhuisdozen kopen: waar je op moet letten,
 10 Mar 2023

Tijdens het verhuizen kun je niet zonder verhuisdozen. Grotere meubelstukken zoals de bank of de televisie kun je direct in de verhuiswagen laden, maar de kleinere spullen zoals keukengerei, serviesgoed, decoratie, boeken en kleding? Die kunt je beter in dozen inpakken. Zo kun je niet alleen je spullen weer makkelijk terugvinden, maar weet je ook zeker dat ze veilig aankomen in je nieuwe huis. Wij vertellen waar je op moet letten bij het kopen van verhuisdozen.


Populaire blogs  • Verhuizen naar een andere gemeente: wat je moet regelen


  • Meest gemaakte fouten tijdens het verhuizen


  • Hoe energie aansluiten na een verhuizing


  • Verhuisdozen kopen: waar je op moet letten

Tags

Verhuizen Verhuizer Dozen Prijzen Besparen Inhuren Opslag Adres Geld Verhuizing Gemeente Energie aansluiten Professioneel Werkzaamheden Zelf verhuizen