logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Limburg > Banholt


Overzicht verhuizers in Banholt

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

D & N verhuizers
Sint Gerlachusstraat 6, Banholt
Tel: 043-4574916

 Banholt
(+1km)

01

Extra informatie:
Wie zijn wij? Een kleinschalig klant gericht verhuisbedrijf. Persoonlijk benadering naar de klant toe is bij ons de service die wij geven. Wij zijn gespecialiseerd in zowel grote als kleine verhuizingen en transport. Wij garanderen vakkundig werk en lage verhuiskosten om zo onze klanten tevreden te stellen. Wij zijn 6 dagen per week beschikbaar. Naast het verhuizen houden wij ons ook bezig met diverse andere werkzaamheden.

02

Rob Krauth verhuizers
Actief in Banholt
Tel: 043 457 2269

 Margraten
(+4km)

02

03

Kragt Verhuizen BV
Actief in Banholt
Tel: 043 457 22 69

 Margraten
(+4km)

03

Extra informatie:
Wij zorgen dat jij je weer op je plek voelt “Alles weer op z’n plek” - dat is wat Kragt wil bereiken. Al jouw spulletjes op hun plek in jouw nieuwe huis. Maar vooral ook jijzelf weer op je plek. Daar willen wij aan bijdragen. Dat doen wij door er bijvoorbeeld voor te zorgen dat jij je nauwelijks druk hoeft te maken over de praktische aspecten van verhuizen én door er rekening mee te houden dat verhuizen vaak ook een emotionele en stressvolle gebeurtenis is die iedereen anders ervaart.

04

HD EuroTransport
Actief in Banholt
Jaren werkzaam: 4 jaar
2
werknemers

 Eijsden
(+7km)

04

Extra informatie:
HD EuroTransport staat ingescheven bij de KvK als vennootschap onder firma en is actief in de sector vervoer en opslag. HD EuroTransport omschrijft zichzelf als transportbedrijf, verhuizingen, ontruimingen, bouwwerkzaamheden en schilderwerk. . De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

Plaatsen in de buurt

×