logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Friesland > Bolsward


Overzicht verhuizers in Bolsward

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Visser Transporten
De Marne 239, Bolsward
Tel: 0515-575666
Jaren werkzaam: >100 jaar
33
werknemers

 Bolsward
(+2km)

01

Extra informatie:
Visser Internationale Transporten & Verhuizingen Bolsward Binnen onze verhuisafdeling zijn mensen werkzaam die intern zijn opgeleid. Visser Internationale Transporten & Verhuizingen Bolsward staat garant voor een gemotiveerd, enthousiast en stressbestendig team dat uw waardevolle materialen met zorg zal behandelen.

02

B&D Verhuis/Ontruim Service
De Swan 6, Bolsward
Tel: 06 1799 3256
Maanden werkzaam: 2 maand
2
werknemers

 Bolsward
(+1km)

02

Extra informatie:
Welkom bij B&D Verhuis/Ontruim service. Bij B&D Verhuis/Ontruim service begrijpen we dat verhuizen en ontruimen stressvol kan zijn. Daarom staan wij klaar om u te helpen met al uw verhuis- en ontruimingsbehoeften. Met onze professionele en vriendelijke service zorgen we ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt en dat uw oude woning of bedrijfspand netjes wordt achtergelaten. Wij nemen alle zorgen uit handen.

03

De Jong verhuizers
Actief in Bolsward
Tel: 0514-591362
Jaren werkzaam: >100 jaar
1
werknemer

 Sneek
(+8km)

03

Extra informatie:
Verhuisbedrijf De Jong Verhuizers is dé verhuizer van Friesland en Noord-Nederland met bijna 100 jaar ervaring en vakmanschap. Onze professionaliteit op het gebied van verhuizen in Friesland en Noord-Nederland hebben we reeds vele malen mogen inzetten om onze klanten van dienst te zijn. Deze verkregen ervaring willen we natuurlijk graag gebruiken om, nu en in de toekomst, ook uw verhuizing zo goed mogelijk uit te voeren.

04

ALLA GO
Actief in Bolsward
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Sneek
(+11km)

04

Extra informatie:
ALLA GO is een bedrijf dat gevestigd is aan 2e Woudstraat 30 in de plaats Sneek. Het bedrijf is 2 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

Plaatsen in de buurt

×