logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Noord-Holland > Castricum


Overzicht verhuizers in Castricum

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Mondial Aad de Wit Verhuizingen B.V.
Castricummerwerf 40, Castricum
Tel: 0251-652439
Jaren werkzaam: 95 jaar
15
werknemers

 Castricum
(+2km)

01

Extra informatie:
Jaarlijks zorgen we voor meer dan 1000 probleemloze verhuizingen via de opslag of direct naar een nieuw adres. Onze medewerkers hebben maar één opdracht en dat is zorgen dat u tevreden bent. Daarom zijn we nogal kieskeurig bij het aantrekken van nieuw personeel, investeren wij bewust in opleidingen en in ultramodern materieel. Aad de Wit Verhuizingen te Castricum doet er alles aan om onze afspraken tot in de puntjes na te komen.

02

Lawrence Trading
Geesterduinweg 58, Castricum
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Castricum
(+1km)

02

Extra informatie:
Lawrence Trading is actief sinds 4 januari 2021 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 47912. Deze code staat voor "Detailhandel via internet in consumentenelektronica". De sector waarin Lawrence Trading valt is Groot- en detailhandel, reparatie van auto's en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

03

Lift Mee
Actief in Castricum
Jaren werkzaam: 2 jaar
3
werknemers

 Heemskerk
(+4km)

03

Extra informatie:
Lift Mee is een bedrijf dat gevestigd is aan Berliozstraat 31 in de plaats Heemskerk. Het bedrijf is 2 jaar geleden opgericht als een vennootschap onder firma. Momenteel zijn er 3 personen werkzaam bij Lift Mee. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder verhuisvervoer.

04

Cobar Quality Service
Actief in Castricum
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Heemskerk
(+5km)

04

Extra informatie:
Cobar Quality Service is actief sinds 1 oktober 2022 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Cobar Quality Service valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

Plaatsen in de buurt

×