logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Gelderland > Malden


Overzicht verhuizers in Malden

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Verhuisbedrijf Gebr. Krijnen b.v.
De Hoge Brug 10, Malden
Tel: 024-3581604
Jaren werkzaam: 97 jaar
5
werknemers

 Malden
(+1km)

01

Extra informatie:
Gebr Krijnen Verhuisbedrijf BV Erkende Verhuizers uit Malden Gebr Krijnen Verhuisbedrijf BV Erkende Verhuizers te Malden heeft een langjarige ervaring met het verzorgen van (inter)nationale verhuizingen en meubelopslag. Als 'erkende verhuizer' stellen wij alles in staat om uw verhuizing succesvol te laten verlopen.

02

Verhuizen Zonder Zorgen
Actief in Malden
Tel: 06 5022 7045
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Nijmegen
(+3km)

02

Extra informatie:
Verhuizen Zonder Zorgen; dé verhuiscoach voor senioren en hun naasten Hulp nodig bij het voorbereiden en begeleiden van uw verhuizing? Gaat u kleiner wonen of wonen met zorg? Zoekt u ondersteuning bij de praktische en administratieve regelzaken? Wilt u uw naasten niet belasten, die het zelf al druk genoeg hebben? Dit is een kleine greep uit de vele situaties waarin de senioren verhuisservice ingezet kan worden.

03

Arts & Zn. Verhuisbedrijf
Actief in Malden
Tel: 024 – 3552125
Jaren werkzaam: 91 jaar
4
werknemers

 Nijmegen
(+5km)

03

Extra informatie:
ARTS VERHUIZINGEN uw professionele verhuizer in Nijmegen Gaat u verhuizen en kunt u wel wat hulp gebruiken? Bij Arts en Zn. Verhuisbedrijf hebben wij meer dan tachtig jaar ervaring. Wij weten precies hoe wij u bij dit tijdrovende en intensieve karwei kunnen helpen. Met een team van gemotiveerde en professionele medewerkers brengen wij uw spullen veilig en vakkundig naar uw nieuwe adres. Deskundig en klantvriendelijk team Bij Arts en Zn.

04

Moka vervoer
Actief in Malden
Maanden werkzaam: 9 maand
1
werknemer

 Nijmegen
(+4km)

04

Extra informatie:
Moka vervoer staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Moka vervoer omschrijft zichzelf als goederenvervoer over de weg verhuizingen. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

Plaatsen in de buurt

×