logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Gelderland > Ochten


Overzicht verhuizers in Ochten

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Hatro verhuizers
Bonegraafseweg 5, Ochten
Tel: 0344-643300
Jaren werkzaam: 31 jaar
23
werknemers

 Ochten
(+3km)

01

Extra informatie:
Hatro verhuizers uit Ochten Verhuizen voor u een last voor ons een lust! Een verhuizing is veel meer dan goederenvervoer van 'A naar B'. De waarde in geld van een inboedel is vaak groot, maar de emotionele waarde is meestal onbetaalbaar. Verhuizen is daarom een kwestie van vertrouwen en van veel deskundigheid en vakmanschap.

02

LUPA Transport
Eikenlaan 32, Ochten
Maanden werkzaam: 11 maand
2
werknemers

 Ochten
(+1km)

02

03

M.J. Crum Service
Kerkstraat 4, Ochten
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Ochten
(+1km)

03

Extra informatie:
M.J. Crum Service is actief sinds 11 februari 2019 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 7490. Deze code staat voor "Overige specialistische zakelijke dienstverlening". De sector waarin M.J. Crum Service valt is Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

04

Joy2move verhuizingen
Actief in Ochten
Tel: 0344 655 125
Jaren werkzaam: 16 jaar
1
werknemer

 Druten
(+5km)

04

Extra informatie:
Joy2move verhuizingen is een jong en dynamisch maar zeer ervaren verhuisbedrijf uit Tiel. Zowel eigenaar Ad van Oosten als de medewerkers van Joy2move hebben jarenlange ervaring met het vakkundig verzorgen van particuliere en zakelijke verhuizingen. Hierdoor weten zij als geen ander hoe zij uw verhuizing tot in de puntjes kunnen verzorgen. Verhuizen blijft één van de grootste veroorzakers van stress.

Plaatsen in de buurt

×