logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Overijssel > Almelo


Overzicht verhuizers in Almelo

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Verhuisbedrijf Engelbertink Almelo
Kieftsbeeklaan 25, Almelo
Tel: 0546-868016
Jaren werkzaam: 28 jaar
2
werknemers

 Almelo
(+2km)

01

Extra informatie:
Engelbertink Verhuisbedrijf uit Almelo Verhuizen doet u niet elke dag. Gelukkig maar, want er komt meer bij kijken dan u denkt. Wij hebben al ruim 16 jaar ervaring met het verhuizen van uw kostbare inboedel. Vroeger was verhuizen eenvoudig. De inboedel was kleiner en beter hanteerbaar. De inboedel van tegenwoordig is groter geworden en bevat meestal diverse kostbare zaken, zoals een piano, computer, televisie en dergelijke.

02

De Transporters B.V.
Laan van Indië 8, Almelo
Tel: 0546-539455
Jaren werkzaam: 17 jaar

 Almelo
(+2km)

02

Extra informatie:
De Transporters B.V. is actief sinds 13 december 2006. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 53202. Deze code staat voor "Koeriers". De sector waarin De Transporters B.V. valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een besloten Vennootschap. De activiteiten worden omschreven als: Het verrichten van transport van goederen, pakketten en bezorging van poststukken.

03

Rensink Materieel B.V.
Plesmanweg 29, Almelo
Tel: 0546-574168
Jaren werkzaam: 17 jaar

 Almelo
(+3km)

03

Extra informatie:
Rensink Materieel B.V. staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector vervoer en opslag. Rensink Materieel B.V. omschrijft zichzelf als het exploiteren van materieel, zowel rollend als niet rollend, bestemd voor het goederen- vervoer over de weg en bedrijfsverhuizingen, en voorts het verrichten al hetgeen daarmede verbandt houdt en/of daartoe bevorderlijk is.

04

Transport- en Kraanbedrijf Looms
Bedrijvenpark Twente 168, Almelo

 Almelo
(+4km)

04

Extra informatie:
De uitoefening van een transport- en kraanbedrijf, alsmede de uitoefening van machineverhuizingen. Goederenvervoer over de weg. Verhuur van mobiele kranen. Containerverhuur. Machineverhuizingen. Heftruckverhuur. Op- en overslag (warehousing).

05

Hampo
Beymahuis 6, Almelo
Tel: 0611124131
Jaren werkzaam: 6 jaar
2
werknemers

 Almelo
(+3km)

05

Extra informatie:
Hampo is actief sinds 18 juni 2018 en heeft momenteel 2 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Hampo valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een vennootschap Onder Firma. De activiteiten worden omschreven als: Verhuisvervoer.

06

Sunny verhuizingen
Weldam 12, Almelo
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Almelo
(+3km)

06

Extra informatie:
Sunny verhuizingen staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Sunny verhuizingen omschrijft zichzelf als verhuisbedrijf. . De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

07

KXN
Bornerbroeksestraat 265, Almelo
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Almelo
(+2km)

07

Extra informatie:
KXN staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. KXN omschrijft zichzelf als nationaal en internationaal transport van goederen. Verhuisvervoer. Zandstralen, glasparelstralen en ijzerstralen. Verkoop en montage van rolluiken en zonweringen. Verkoop en montage van kozijnen en overige bouwmaterialen.

08

Arakeljan
Sluitersveldssingel 3, Almelo
Jaren werkzaam: 8 jaar
1
werknemer

 Almelo
(+2km)

08

Extra informatie:
Arakeljan is een bedrijf dat gevestigd is aan Sluitersveldssingel 3 in de plaats Almelo. Het bedrijf is 8 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Plaatsen in de buurt

×