logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Overijssel > Oldenzaal


Overzicht verhuizers in Oldenzaal

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Ter Haar Verhuizingen B.V.
Nijverheidsstraat 15, Oldenzaal
Tel: 0541-512732
Jaren werkzaam: 91 jaar
13
werknemers

 Oldenzaal
(+3km)

01

Extra informatie:
Zorgeloos verhuizen met Ter Haar Verhuizingen Verhuizen staat in de top 3 van meest stressvolle gebeurtenissen in een mensenleven. Totaal onnodig! Want Ter Haar Verhuizingen neemt al bijna 100 jaar alle zorgen rondom uw particuliere of zakelijke verhuizing uit handen. In Nederland, maar ook in Europa en de rest van de wereld. Van planning en organisatie, tot de daadwerkelijke verhuizing van uw inboedel.

02

Ontruimingopmaat.nl
Hengelosestraat 71, Oldenzaal
Tel: 06 22 66 29 23

 Oldenzaal
(+1km)

02

Extra informatie:
Senioren verhuizing Oldenzaal Wanneer jouw oude woning te groot wordt en de trap opkomen te moeilijk, kan een nieuwe woning dat aangepast is aan jouw wensen, jou en dierbaren veel (kop)zorgen uit handen nemen. Een Grote Stap Er komt er heel wat bij kijken wanneer je gaat verhuizen naar een kleinere woning. – Wellicht biedt het nieuwe huis biedt niet meer de mogelijkheid voor al jouw meubilair.

03

Ziemerink B. Knuif
Marconistraat 23, Oldenzaal
Tel: 06 537 157 76

 Oldenzaal
(+3km)

03

Extra informatie:
Wie zijn wij? In december 2008 hebben wij, Benno en Bernd Knuif, met succes het bedrijf van George Ziemerink overgenomen. In de firmanaam treft u beide namen aan. De bedrijfsactiviteiten die worden uitgevoerd zijn nog steeds identiek, namelijk Transport, Verhuizingen en Opslag. Voor zowel nationaal als internationaal transport bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u een verhuizing gepland en u heeft tijdelijke opslag nodig, neem dan contact met ons op.

04

Uithuisservice Twente
Spoorstraat 30, Oldenzaal
Tel: 0541-537937

 Oldenzaal
(+1km)

04

Extra informatie:
Verhuizingen Wij pakken elke verhuizing aan, maar zijn vooral gespecialiseerd in complete senioren verhuizingen inclusief opslag of verkoop van inboedel.

05

DENIZ Logistics v.o.f.
Peterskamplaan 116, Oldenzaal
Jaren werkzaam: 5 jaar
3
werknemers

 Oldenzaal
(+2km)

05

Extra informatie:
DENIZ Logistics v.o.f. is actief sinds 18 januari 2019 en heeft momenteel 3 werknemers in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4941. Deze code staat voor "Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen)". De sector waarin DENIZ Logistics v.o.f. valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een vennootschap Onder Firma.

06

Metin Logistics B.V.
Multatulistraat 9, Oldenzaal
Jaren werkzaam: 8 jaar
25
werknemers

 Oldenzaal
(+3km)

06

Extra informatie:
Metin Logistics B.V. is een bedrijf dat gevestigd is aan Multatulistraat 9 in de plaats Oldenzaal. Het bedrijf is 7 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel zijn er 25 personen werkzaam bij Metin Logistics B.V.. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Plaatsen in de buurt

×