logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Limburg > Echt


Overzicht verhuizers in Echt

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Limburgse Verhuis Centrale BV
Röntgenweg 10, Echt
Tel: 0475 – 55 16 46

 Echt
(+2km)

01

Extra informatie:
Welkom bij de Limburgse Verhuis Centrale Verhuizing zonder zorgen Een verhuizing is vaak een spannende tijd. Raakt er niks kwijt en gaat er niks stuk? Hoe kan ik mijn spullen goed inpakken en in welke volgorde kan ik ze het beste overbrengen? En hoe zorg ik dat ik op mijn nieuwe adres alles snel weer op orde heb? De professionele verhuizers van de Limburgse Verhuis Centrale snappen uw zorgen en denken met u mee.

02

Pustjens Internationale Expeditie en Verhuizingen B.V.
Bellekeweg 23, Echt
Tel: 0475-483613
Jaren werkzaam: >100 jaar
29
werknemers

 Echt
(+2km)

02

Extra informatie:
Pustjens Internationale Expeditie en Verhuizingen B.V. staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector vervoer en opslag. Pustjens Internationale Expeditie en Verhuizingen B.V. omschrijft zichzelf als internationaal transport- en verhuisbedrijf. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

03

Inboedelzorg Keulen
Actief in Echt
Tel: 046-4334035
Jaren werkzaam: 10 jaar
2
werknemers

 Susteren
(+4km)

03

Extra informatie:
Keulen Inboedelzorg heeft een eigen visie op verhuizen. We willen uiteraard in de eerste plaats de mannen zijn die uw spullen veilig van A naar B brengen. Maar....dat doen er al zoveel...wij doen graag een beetje meer! We zijn secuur met uw spullen en alle kasten en bedden worden zeer vakkundig ge(de)monteerd. Al deze werkzaamheden worden uitgevoerd met de best mogelijke verhuis/aansprakelijkheids verzekering.

04

MAK verhuizingen
Actief in Echt
Tel: 085 212 9120

 Sittard
(+9km)

04

Extra informatie:
Verhuizen met gemak MAK verhuizingen klaart elke klus met gemak. Een verhuizing of ontruiming brengt veel tijd en stress met zich mee. Stress die u zich wilt besparen. Wij nemen dit graag met zorg en aandacht uit handen voor zowel particuliere, als zakelijke klanten. Wij zijn er voor iedereen en gaan elke uitdaging aan.

Plaatsen in de buurt

×