logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Limburg > Susteren


Overzicht verhuizers in Susteren

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Inboedelzorg Keulen
Oude Rijksweg Noord 54, Susteren
Tel: 046-4334035
Jaren werkzaam: 10 jaar
2
werknemers

 Susteren
(+2km)

01

Extra informatie:
Keulen Inboedelzorg heeft een eigen visie op verhuizen. We willen uiteraard in de eerste plaats de mannen zijn die uw spullen veilig van A naar B brengen. Maar....dat doen er al zoveel...wij doen graag een beetje meer! We zijn secuur met uw spullen en alle kasten en bedden worden zeer vakkundig ge(de)monteerd. Al deze werkzaamheden worden uitgevoerd met de best mogelijke verhuis/aansprakelijkheids verzekering.

02

MAK verhuizingen
Actief in Susteren
Tel: 085 212 9120

 Sittard
(+5km)

02

Extra informatie:
Verhuizen met gemak MAK verhuizingen klaart elke klus met gemak. Een verhuizing of ontruiming brengt veel tijd en stress met zich mee. Stress die u zich wilt besparen. Wij nemen dit graag met zorg en aandacht uit handen voor zowel particuliere, als zakelijke klanten. Wij zijn er voor iedereen en gaan elke uitdaging aan.

03

Pustjens Internationale Expeditie en Verhuizingen B.V.
Actief in Susteren
Tel: 0475-483613
Jaren werkzaam: >100 jaar
29
werknemers

 Echt
(+5km)

03

Extra informatie:
Pustjens Internationale Expeditie en Verhuizingen B.V. staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector vervoer en opslag. Pustjens Internationale Expeditie en Verhuizingen B.V. omschrijft zichzelf als internationaal transport- en verhuisbedrijf. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

04

Mulder Logistics B.V.
Actief in Susteren
Tel: 046-4516971
Jaren werkzaam: 35 jaar
2
werknemers

 Sittard
(+6km)

04

Extra informatie:
Mulder Logistics B.V. is een bedrijf dat gevestigd is aan Langs de Heij 5 in de plaats Sittard. Het bedrijf is 35 jaar geleden opgericht als een besloten vennootschap. Momenteel zijn er 2 personen werkzaam bij Mulder Logistics B.V.. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Plaatsen in de buurt

×