logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Gelderland > Harderwijk


Overzicht verhuizers in Harderwijk

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Verhuisbedrijf Van Beek
Bellstraat 12, Harderwijk
Tel: 0341 - 55 25 14
Jaren werkzaam: 100 jaar
7
werknemers

 Harderwijk
(+4km)

01

Extra informatie:
Verhuisbedrijf Van Beek Verhuisbedrijf Van Beek uit Harderwijk staat al ruim 80 jaar klaar voor mensen die hun inboedel vakkundig van het ene naar het andere adres verhuisd willen hebben. Verhuisbedrijf Van Beek is het verhuisbedrijf voor verhuizingen door heel Nederland en is veelvuldig actief in de regio’s Ermelo, Zeewolde en Barneveld. Wij staan voor een verhuizing van een hoog kwalitatief niveau.

02

Mosa.transport
P.C. Boutenslaan 273, Harderwijk
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Harderwijk
(+2km)

02

Extra informatie:
Mosa.transport staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Mosa.transport omschrijft zichzelf als werkzaamheden als verhuizer. Goederenvervoer. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

03

Van Beek verhuizers
Actief in Harderwijk
Tel: 0341-552514
Jaren werkzaam: 100 jaar
7
werknemers

 Ermelo
(+3km)

03

Extra informatie:
Verhuizen is niet iets wat u elke dag doet! Voor de meeste mensen is het dan ook een hele onderneming en organisatie. Een deel van deze organisatie nemen wij graag op ons. Dit bespaart u een hoop zorgen en inspanning. Verhuizen is voor ons meer dan alleen het transporteren van goederen. Het gaat immers om uw persoonlijke bezittingen waar u zuinig op bent. Wij bieden u een persoonlijke verhuizing met eenzelfde aandacht voor uw inboedel.

04

Vlotte Verhuizers
Actief in Harderwijk
Maanden werkzaam: 8 maand
2
werknemers

 Ermelo
(+5km)

04

Extra informatie:
Vlotte Verhuizers staat ingescheven bij de KvK als vennootschap onder firma en is actief in de sector vervoer en opslag. Vlotte Verhuizers omschrijft zichzelf als verhuizingen. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

Plaatsen in de buurt

×