logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Gelderland > Nunspeet


Overzicht verhuizers in Nunspeet

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Kattenberg verhuizers
Marconiweg 5, Nunspeet
Tel: 0341 278 078
Jaren werkzaam: 18 jaar
47
werknemers

 Nunspeet
(+2km)

01

Extra informatie:
Kattenberg, verhuizers sinds 1904! Klantgericht, kwaliteitsbewust, vakbekwaam en representatief zijn eigenschappen die u misschien niet direct associeert met een ruim 115-jarige. Toch passen deze kwalificaties bij Kattenberg. Van paard en wagen in 1904 tot multifunctionele logistieke dienstverlener anno nu. De afgelopen 115 jaar is er veel veranderd maar de doelstelling bleef hetzelfde: vertrouwen winnen door kwaliteit te leveren.

02

Hardlooper verhuizers
Hullerweg 112, Nunspeet
Tel: 0341-252468
Jaren werkzaam: 46 jaar
9
werknemers

 Nunspeet
(+2km)

02

Extra informatie:
Hardlooper verhuizers is een familiebedrijf werkzaam vanuit Nunspeet. Binnen het bedrijf werken ongeveer 5 mensen waarmee we jaarlijks meer dan 200 verhuizingen verzorgen. Al bijna 100 jaar bieden wij door de kleinschaligheid en de persoonlijke benadering een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Particuliere verhuizingen Jaarlijks verzorgen wij meer dan 200 verhuizingen. Het grootste deel hiervan betreft particuliere verhuizingen.

03

Verhuisbedrijf Van Beek
Actief in Nunspeet
Tel: 0341 - 55 25 14
Jaren werkzaam: 100 jaar
7
werknemers

 Harderwijk
(+10km)

03

Extra informatie:
Verhuisbedrijf Van Beek Verhuisbedrijf Van Beek uit Harderwijk staat al ruim 80 jaar klaar voor mensen die hun inboedel vakkundig van het ene naar het andere adres verhuisd willen hebben. Verhuisbedrijf Van Beek is het verhuisbedrijf voor verhuizingen door heel Nederland en is veelvuldig actief in de regio’s Ermelo, Zeewolde en Barneveld. Wij staan voor een verhuizing van een hoog kwalitatief niveau.

04

Mosa.transport
Actief in Nunspeet
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Harderwijk
(+11km)

04

Extra informatie:
Mosa.transport staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Mosa.transport omschrijft zichzelf als werkzaamheden als verhuizer. Goederenvervoer. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

05

Buné verhuizen en koeriersdiensten
Actief in Nunspeet
Maanden werkzaam: 8 maand
1
werknemer

 Ermelo
(+14km)

05

Extra informatie:
Verhuizen, Koeriersdiensten, Overige vervoersdiensten.

06

MH transport
Actief in Nunspeet
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Dronten
(+16km)

06

Extra informatie:
MH transport staat ingescheven bij de KvK als vennootschap onder firma en is actief in de sector vervoer en opslag. MH transport omschrijft zichzelf als transport- en verhuisbedrijf. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

Plaatsen in de buurt

×