logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Limburg > Kerkrade


Overzicht verhuizers in Kerkrade

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Adamus Care
Directeur van de Vennestraat 70, Kerkrade
Jaren werkzaam: 1 jaar
1
werknemer

 Kerkrade
(+1km)

01

Extra informatie:
Adamus Care staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Adamus Care omschrijft zichzelf als schoonmaakbedrijf. Verhuisvervoer. De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt. De omschrijving die hoort bij dit bedrijf is verhuisvervoer.

02

Rompen Transport
Mercuriusstraat 1, Kerkrade
Tel: 045-5465504
Jaren werkzaam: 48 jaar
23
werknemers

 Kerkrade
(+3km)

02

Extra informatie:
Rompen Transport staat ingescheven bij de KvK als besloten vennootschap en is actief in de sector vervoer en opslag. Rompen Transport omschrijft zichzelf als nationale en internationale transporten, specialisaties in drankentransport, verhuizingen, kippertransport. Handel in zand, grind, erfverhardingsmateriaal.

03

Duo Flexi Bouw
Gulperplein 38, Kerkrade
Jaren werkzaam: 3 jaar
2
werknemers

 Kerkrade
(+1km)

03

Extra informatie:
Klussen-en bouwbedrijf. Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw, Schoonmaak, In- en verkoop van goederen, Kringloop, 2de hands producten in- een verkoop, Verhuis service

04

Mova Active
Akerstraat 137, Kerkrade
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Kerkrade
(+3km)

04

Extra informatie:
Mova Active is een bedrijf dat gevestigd is aan Akerstraat 137 in de plaats Kerkrade. Het bedrijf is 4 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is bouwnijverheid en de activiteiten van het bedrijf vallen onder stukadoren.

05

BP Service & Advies
Straterweg 44, Kerkrade
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Kerkrade
(+1km)

05

Extra informatie:
BP Service & Advies is actief sinds 1 januari 2019 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 3319. Deze code staat voor "Reparatie van overige apparatuur". De sector waarin BP Service & Advies valt is Industrie en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

Plaatsen in de buurt

×