logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Maassluis


Overzicht verhuizers in Maassluis

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Verhuiskeurig
Van Ostadestraat 5 C, Maassluis
Tel: 010 2307157
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Maassluis
(+2km)

01

Extra informatie:
Welkom bij Verhuiskeurig! Sommige mensen verhuizen een aantal keer per jaar, maar niet iedereen maakt van verhuizen zijn hobby. Wij van Verhuiskeurig beschikken over een aangenaam team dat u bijstaat in deze stressvolle periode. Voorafgaand aan de verhuizing vind er een gesprek plaats om al uw wensen door te nemen. Hierbij komen we tot een overeenstemming en bekijken we hoe we de klus gaan klaren.

02

Woning ontruiming met spoed
Johan Evertsenlaan 15, Maassluis
Tel: 010 - 7610381
Jaren werkzaam: 15 jaar
1
werknemer

 Maassluis
(+1km)

02

Extra informatie:
Woningontruiming met Spoed Wij zijn een veelzijdig bedrijf en houden ons veelal bezig met woningontruimingen, bedrijfsontruimingen en verhuizingen. Bent u door omstandigheden zelf niet in staat een ontruiming te verrichten? Dan bieden wij praktische en op maat geleverde hulp! Onderscheidend bij ons is dat we met u meedenken om de overlast die een ontruiming of verhuizing met zich meebrengt zo minimaal mogelijk te laten zijn.

03

Van Rijn Machineverhuizing
Tooroplaan 53, Maassluis
Jaren werkzaam: 23 jaar
1
werknemer

 Maassluis
(+2km)

03

Extra informatie:
Van Rijn Machineverhuizing is actief sinds 30 juni 2000 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin Van Rijn Machineverhuizing valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een besloten Vennootschap.

04

S.K Trust Transport
Vondellaan 15, Maassluis
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Maassluis
(+1km)

04

Extra informatie:
S.K Trust Transport is actief sinds 1 augustus 2020 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4942. Deze code staat voor "Verhuisvervoer". De sector waarin S.K Trust Transport valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

Plaatsen in de buurt

×