logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Kwintsheul


Overzicht Verhuizers in Kwintsheul

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Totaal Compleet
Bovendijk 35D, Kwintsheul
Tel: 06-53620026

 Kwintsheul
(+1km)

01

Extra informatie:
Dit is Totaal Compleet! Totaal Compleet is een servicegerichte dienstverlener op het gebied van ontruiming, vastgoed onderhoud en opslag. Daarnaast bieden we een breed scala aan diensten aan, waardoor u een compleet servicepakket bij ons af kunt nemen. Alles onder één dak! Totaal Compleet is in 1969 opgericht door de toenmalige eigenaar en inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Westland (Randstad).

02

Revi Speciaal Transport B.V.
Kerkstraat 67, Kwintsheul

 Kwintsheul
(+1km)

02

Extra informatie:
Het beroepsvervoer over de weg en alle daarmee verbandhoudende activiteiten. Verhuizingen.

03

M.P. van der Wansem Beheer B.V.
Pastoor Vinkesteynstraat 22, Kwintsheul
Tel: 0174-297279
Jaren werkzaam: 18 jaar

 Kwintsheul
(+1km)

03

Extra informatie:
Het oprichten, verkrijgen en vervreemden van vennootschappen en onderneming, het verkrijgen en vervreemden van belangen daarin en het beheren, en het voeren van de directie over vennootschappen en onderneming en het financieren of doen financieren daarvan. Nevenactiviteit is het ter beschikking stellen van arbeidskrachten en verhuisvervoer.

04

N.J. van der Pot & Zonen
Actief in Kwintsheul
Tel: 070 – 3552480
Jaren werkzaam: >100 jaar
4
werknemers

 Den haag
(+5km)

04

Extra informatie:
Verhuizingen Uw verhuizing begint door contact met ons op te nemen. Dat kan telefonisch of per e-mail. Vervolgens maakt u met één van onze medewerkers een afspraak voor het uitbrengen van een offerte. In de meeste gevallen komt er dan iemand bij u langs om uw wensen te bespreken. Opslag inboedels Tevens kunt u gebruik maken van onze opslagfaciliteiten. Verpakkingen Het kan natuurlijk zijn dat u besluit om niet zelf in te pakken, maar ook dat aan ons over te laten.

05

Van der Velde Verhuizingen
Actief in Kwintsheul
Tel: 070 204 3748
Jaren werkzaam: 93 jaar
18
werknemers

 Den haag
(+4km)

05

Certificering / branche organisatie:
Mondial Movers :Organisatie Erkende Verhuizers ISO normering:9001 14001 :VCA Erkende verhuizers

Extra informatie:
Een verhuisbedrijf met historie VanderVelde Verhuizingen Verhuizingen is een bedrijf met een rijke historie. Rond 1900 begon de heer Van der Velde, prostate naast de werkzaamheden voor zijn melkwinkel, met het vervoeren van hutkoffers, dit deed hij met een mandfiets. Zijn inspanningen werden echter zo succesvol, dat hij in 1921 besloot om een verhuisbedrijf te beginnen. VanderVelde Verhuizingen opende zijn verhuisbedrijf aan de Veenkade in Den Haag.

06

VerhuisExpress
Actief in Kwintsheul
Tel: 070-3621109
Jaren werkzaam: 29 jaar

 Rijswijk
(+5km)

06

Extra informatie:
De Verhuisexpress verhuisbedrijf uit Rijswijk is het vertrouwde adres voor alle verhuizingen. Zo beschikken wij over verschillende auto's, verhuisliften, en veel ervaring op het gebied van verhuizen, demonteren en monteren van meubelen, emballeren, enz. U kunt bij De Verhuisexpress verhuisbedrijf terecht voor alle verhuizingen zowel particulier- als bedrijfsverhuizingen. Maar ook als u de verhuizing zelf wilt doen en de grote stukken een probleem zijn kunt u bij ons terecht.

07

Westlandse verhuizers
Actief in Kwintsheul
Tel: 06 21 21 00 11
Jaren werkzaam: 5 jaar
11
werknemers

 Wateringen
(+2km)

07

Extra informatie:
Welkom Met jarenlange ervaring is Westlandse verhuizers uit Kwintsheul gespecialiseerd in alle soorten verhuizingen. Voor zowel projectverhuizingen als particuliere verhuizingen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook verleent Westlandse verhuizers uit Kwintsheul collegiale assistentie aan gerenommeerde verhuisbedrijven. Daarnaast hebben wij speciaal opgeleide exportverpakkers in dienst, die uw inboedel kunnen verpakken voor overzeese verhuizingen.

08

Direct Moving
Actief in Kwintsheul
Tel: 070-7431221
Jaren werkzaam: 9 jaar
1
werknemer

 Rijswijk
(+5km)

08

Extra informatie:
Direct Moving Welkom bij Direct Moving. Wij zijn een jong en dynamisch verhuisbedrijf waarin het belang van de klant voorop staat. Wij besparen u veel tijd en nemen graag uw klus uit handen en voeren deze met grote zorg uit. Daarnaast is uw inboedel tijdens de verhuizing gewoon verzekerd. Bij ons kunt u terecht voor: Verhuizingen, ontruimingen en transport. Bekijk op uw eigen gemak onze site door, en mocht u vragen of informatie hebben neem dan gerust contact op.

Plaatsen in de buurt

×