logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Schelluinen


Overzicht verhuizers in Schelluinen

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Op Maat verhuizers
Parallelweg 2, Schelluinen
Tel: 0345 62 35 24
Jaren werkzaam: 3 jaar
3
werknemers

 Schelluinen
(+1km)

01

Certificering / branche organisatie:
nationaal en internationaal goederenvervoer over de weg voor rekening van derden :NIWO Europese gemeenschap ISO normering:ISO 9001 :NIWO AJA Registrars VCA BHV Vast werkend voor o.a.: Estate Makelaars Rivas Syndion Mee Woonaccent Makelaars en diverse overheidsinstellingen

Extra informatie:
Op Maat verhuizers is een onafhankelijk, snel groeiend bedrijf dat zich zowel op de particuliere als zakelijke markt richt. Haar missie is klanttevredenheid maximaliseren middels een juiste prijs/kwaliteitverhouding, een prettige werksfeer en meer bieden dan verhuizen alleen. Door de jarenlange ervaring in de verhuis- en aanverwante branches weet Op Maat verhuizers haar klanten op de juiste wijze te helpen en te adviseren.

02

Mondial R. Vlot & Zn Verhuizingen
Griendweg 40, Schelluinen
Tel: 085 – 0532 410
Jaren werkzaam: 27 jaar
59
werknemers

 Schelluinen
(+1km)

02

Extra informatie:
Verhuizen is veel meer dan alleen spullen van A naar B brengen. Vaak is het een zeer emotionele aangelegenheid. Niet alleen als u van woonadres verandert, ook als u uw bedrijf verplaatst of bijvoorbeeld uw kostbare piano verhuist, brengt dat volop spanningen met zich mee. Waar u dan behoefte aan hebt, is een verhuisbedrijf dat u alles, maar dan ook echt alles, uit handen kan nemen. R. Vlot & Zn.

03

Avdiju transport
Actief in Schelluinen
Jaren werkzaam: 6 jaar
1
werknemer

 Hardinxveld-giessendam
(+4km)

03

Extra informatie:
Avdiju transport is actief sinds 4 oktober 2017 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 53202. Deze code staat voor "Koeriers". De sector waarin Avdiju transport valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak. De activiteiten worden omschreven als: Koeriersbedrijf, verhuizingen, het wegbrengen van overtollige

04

Den Dikken Verhuizingen
Actief in Schelluinen
Tel: 0184-612147
Jaren werkzaam: 84 jaar
5
werknemers

 Hardinxveld-giessendam
(+7km)

04

Certificering / branche organisatie:
Erkende verhuizers

Extra informatie:
Verhuizen Verhuizen is veel meer dan alleen spullen van A naar B brengen. G. den Dikken Verhuizingen uit Hardinxveld Giessendam neemt u veel meer uit handen dan u denkt. Bijvoorbeeld het inpakken van verhuisdozen, verpakken van meubilair, inladen, vervoeren, uitladen, uitpakken en het plaatsen van uw kostbare inboedel.

Plaatsen in de buurt

×