logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Zuid-Holland > Schoonhoven


Overzicht verhuizers in Schoonhoven

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

De VerhuisMuis verhuizers
's-Heerenbergstraat 14, Schoonhoven
Tel: 010 322 0818
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Schoonhoven
(+1km)

01

Extra informatie:
VOOR ALLES BESTAAT EEN OPLOSSING EN DAT ZIJN WIJ: DE VERHUISMUIZEN UIT ROTTERDAM!!! -Uw compelete inboedel -Bedrijfsverhuizingen -Alleen een bankstel of kast o.i.d. -Transport -Mankracht -Verhuislift -Opslag -Demontage en montage service -Inpakservice -Verpakkingsmateriaal -Spoed verhuizingen -Woning ontruiming -Studenten korting van 10% Ook kunnen wij uw complete verhuizing verzorgen, wij regelen de inpakservice, het transport een ook uw opslag kunt u bij ons regelen.

02

Polder verhuizingen
Platinastraat 4-A, Schoonhoven
Tel: 0182- 767 055
Jaren werkzaam: 4 jaar
8
werknemers

 Schoonhoven
(+1km)

02

Extra informatie:
PolderVerhuizingen -Erkende Verhuizer -Aandacht en betrokkenheid sinds 1961 -Professionaliteit staat voorop -Handyman service -Innovatief binnen de verhuiswereld -Dozen en verpakkingsmaterialen -In- en uitpakservice -Geheel verzekerde inboedel -Opgeleide en vakbekwame verhuizers -Maak gebruik van onze Handyman service ...

03

HMH Dienstverlening
Actief in Schoonhoven
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Gouda
(+11km)

03

Extra informatie:
HMH Dienstverlening is een bedrijf dat gevestigd is aan Olympiadeplein 47 in de plaats Gouda. Het bedrijf is 5 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is bouwnijverheid en de activiteiten van het bedrijf vallen onder algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

04

Topnotch Services B.V.
Actief in Schoonhoven

 Gouda
(+12km)

04

Extra informatie:
Het verlenen van diensten op het gebied van expat verhuizingen, Nationale en Internationale verhuizingen en transport en logistiek en bijhorende diensten, waaronder begrepen doch niet beperkt tot het verzorgen van verhuizingen, (export)verpakkingen en art handling, expat begeleiding, relocation services, hospitality services, opslag en overslag.

Plaatsen in de buurt

×