logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Gelderland > Vaassen


Overzicht verhuizers in Vaassen

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Bomhof verhuizers
Talhoutweg 15, Vaassen
Tel: 0578-571291

 Vaassen
(+3km)

01

Extra informatie:
Verhuizen doet U niet dagelijks … WIJ wél! Daarom vraagt Bomhof Verhuizing Klunder Transport & Logistiek uit Vaassen even van Uw tijd voor een taxatiebezoek. Tijdens dit bezoek kunt U Uw wensen kenbaar maken: - Wilt U zélf inpakken, wilt U alles laten inpakken of alleen het “breekbaar”? - Moeten wij het meubilair of een deel daarvan de- en monteren? - Het kan allemaal, zélfs het uitpakken kan door ons verzorgd worden.

02

Topper Express
Teunis van Lohuizenstraat 71, Vaassen
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Vaassen
(+1km)

02

Extra informatie:
Topper Express staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector vervoer en opslag. Topper Express omschrijft zichzelf als goederenvervoer over de weg. Verhuisvervoer. Auto onderdelen handelen. . De SBI omschrijving geeft de indeling van activiteiten weer, waar dit bedrijf zich mee bezig houdt.

03

van der Haar Logistic Service
Eierstreekweg 33, Vaassen
Jaren werkzaam: 12 jaar
1
werknemer

 Vaassen
(+1km)

03

Extra informatie:
van der Haar Logistic Service is een bedrijf dat gevestigd is aan Eierstreekweg 33 in de plaats Vaassen. Het bedrijf is 12 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is vervoer en opslag en de activiteiten van het bedrijf vallen onder goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

04

Verhuisbedrijf POT
Actief in Vaassen
Tel: 055-3603736
Jaren werkzaam: 8 jaar
2
werknemers

 Apeldoorn
(+5km)

04

Extra informatie:
Verhuisbedrijf POT is de verhuisspecialist Verhuisbedrijf POT is een echt familiebedrijf dat inmiddels al meer dan 116 jaar bestaat. Met meerdere vestigingen mogen wij ons inmiddels één van de grootste logistieke bedrijven van Nederland noemen. Samen met onze meer dan 80 gemotiveerde medewerkers zorgen wij dagelijks voor een zorgeloze verhuizing van particulieren, maar ook van bedrijven, organisaties, zorginstellingen, scholen en overheden.

Plaatsen in de buurt

×