logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Overijssel > Dedemsvaart


Overzicht verhuizers in Dedemsvaart

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Varwijk verhuizers
Hoofdvaart 31, Dedemsvaart
Tel: 0523-613131
Jaren werkzaam: 22 jaar
3
werknemers

 Dedemsvaart
(+1km)

01

Extra informatie:
Varwijk Wonen - Slapen - Verhuizen Een totaalpakket op het gebied van inrichting, interieur en verhuizen, dat is wat Varwijk uit Dedemsvaart u biedt. In onze woonwinkel vindt u uitgebreide collecties woon- en slaapkamermeubilair, stoffering, accessoires, verf en nog veel meer. De medewerkers van Varwijk staan u graag te woord over de mogelijke oplossingen voor uw huis en de service die Varwijk u daarbij kan leveren.

02

V.O.F. H.J. Varwijk
Langewijk 284, Dedemsvaart
Jaren werkzaam: >100 jaar
3
werknemers

 Dedemsvaart
(+2km)

02

Extra informatie:
V.O.F. H.J. Varwijk is een bedrijf dat gevestigd is aan Langewijk 284 in de plaats Dedemsvaart. Het bedrijf is 190 jaar geleden opgericht als een vennootschap onder firma. Momenteel zijn er 3 personen werkzaam bij V.O.F. H.J. Varwijk. De officiële sector omschrijving is groot- en detailhandel, reparatie van auto's en de activiteiten van het bedrijf vallen onder winkels in naai- en breimachines.

03

RKoopmans.nl
Actief in Dedemsvaart
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Hoogeveen
(+13km)

03

Extra informatie:
RKoopmans.nl is een bedrijf dat gevestigd is aan Ericalaan 63 in de plaats Hoogeveen. Het bedrijf is 4 jaar geleden opgericht als een eenmanszaak. Momenteel is er 1 persoon werkzaam in het bedrijf. De officiële sector omschrijving is overige dienstverlening en de activiteiten van het bedrijf vallen onder reparatie van elektrische huishoudelijke apparaten.

04

M. Mahjob
Actief in Dedemsvaart
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Hoogeveen
(+14km)

04

Extra informatie:
M. Mahjob is actief sinds 12 april 2021 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 4941. Deze code staat voor "Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen)". De sector waarin M. Mahjob valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

Plaatsen in de buurt

×