logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Drenthe > Meppel


Overzicht verhuizers in Meppel

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Nobbe Verhuizingen BV
Olde Staphorst 2-4, Meppel
Tel: 0522-259866

 Meppel
(+2km)

01

Extra informatie:
Nobbe Verhuizingen BV MEPPEL Nobbe Verhuizers BV is in 1987 opgericht in Meppel. Wij voeren verhuizingen in binnen- en buitenland, voor zowel particulieren als bedrijven en zorginstellingen. We beschikken over grote opslagloodsen voor zowel inboedels, kantoormeubelen als archieven. Op onze website vindt u meer informatie over o.

02

Verhuisbedrijf Hooman
Oeverlandenweg 2D, Meppel
Tel: 085 070 5106
Jaren werkzaam: 4 jaar
1
werknemer

 Meppel
(+2km)

02

Extra informatie:
Voor uw bedrijf professionele verhuizers nodig? Wij bieden onze service in heel Nederland. Vraag vrijblijvend een offerte aan. FLEXIBEL VERHUIZEN IN HEEL NEDERLAND Verhuisbedrijf Hooman heeft bewust voor deze naam gekozen. Wij hebben ons gespecialiseerd in verhuizingen en transporten. Ons werkgebied strekt zich uit in regio provincies Drenthe, Groningen, Gelderland, Friesland, Flevoland en Overijssel.

03

Veegleeg Opgeleverd
Zuideinde 4, Meppel
Tel: 06-53 80 03 60
Jaren werkzaam: 3 jaar
1
werknemer

 Meppel
(+1km)

03

Extra informatie:
Waarvoor kunt u bij ons terecht? Zowel particulieren als bedrijven zijn bij Veegleeg Opgeleverd aan het juiste adres. We focussen ons op een aantal verschillende diensten. Betrouwbaarheid, representativiteit en discretie staan altijd voorop. Door te starten vanuit het klantperspectief leveren we een service die net even anders is. Daarbij draait het niet alleen maar om de ontruiming, maar juist om u als particulier of zakelijke klant te ontzien van alle zorgen rondom het ontruimingsproces.

04

De Woningontruiming Centrale
Kratonstraat 39, Meppel
Tel: 06 111 203 58
Jaren werkzaam: 12 jaar
1
werknemer

 Meppel
(+1km)

04

Extra informatie:
Verhuizen Verhuizingen komen bij ons met regelmaat voor. Vooral als er een verhuist moet worden naar een verzorgingstehuis of verpleeghuis worden wij vaak ingeschakeld. Onze opdrachtgevers vinden het prettig om de verhuizing in combinatie met woningontruiming en bezemschoon opleveren door één bedrijf te laten uitvoeren. Service van De Woningontruiming Centrale Tijdens deze verhuizing en ontruiming is uw contact persoon aanwezig.

05

Woningontruiming Dunnink
Zuiderlaan 2, Meppel
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Meppel
(+2km)

05

Extra informatie:
Woningontruiming Dunnink is actief sinds 1 november 2018 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 47793. Deze code staat voor "Winkels in tweedehands goederen (geen kleding)". De sector waarin Woningontruiming Dunnink valt is Groot- en detailhandel, reparatie van auto's en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

06

MBM Koeriersdiensten
Burgemeester Mackaystraat 21, Meppel
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Meppel
(+1km)

06

Extra informatie:
MBM Koeriersdiensten is actief sinds 20 oktober 2021 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 53202. Deze code staat voor "Koeriers". De sector waarin MBM Koeriersdiensten valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

07

Handige-Handjes
Adriaen van Ostadestraat 41, Meppel
Jaren werkzaam: 5 jaar
1
werknemer

 Meppel
(+1km)

07

Extra informatie:
Handige-Handjes is actief sinds 1 mei 2019 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 9524. Deze code staat voor "Reparatie en stoffering van meubels". De sector waarin Handige-Handjes valt is Overige dienstverlening en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

08

Erik Maes
Lepelaar 141, Meppel
Jaren werkzaam: 19 jaar
1
werknemer

 Meppel
(+3km)

08

Extra informatie:
Licht en geluidstechnicus, roadie en chauffeur. Koerier Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen). Verhuisvervoer. Klussendienst. Landschapsverzorging.

09

Wester Transport
Eekhorstweg 30, Meppel

 Meppel
(+2km)

09

Extra informatie:
Het uitoefenen van een transport-, expeditie- en verhuisbedrijf, waaronder mede begrepen de opslag van goederen, zomede nationaal en international vervoer.

Plaatsen in de buurt

×