logo
verhuisbedrijf achtergrond
Zoek verhuisbedrijf voorZoek verhuisbedrijf in plaats BijzonderhedenStraal
Zoek bedrijf voorPlaats+
Home > Drenthe > Havelte


Overzicht verhuizers in Havelte

 
 
Verhuisbedrijf
Plaats
01

Woningontruimingservice
Van Helomaweg 1, Havelte
Tel: 06 10674524

 Havelte
(+1km)

01

Extra informatie:
Aanvullende diensten Woning-Ontruimingservice biedt een totaaloplossing op het gebied van woningontruiming. Onze diensten gaan dus verder dan boedelruiming en het bezemschoon oplevering van panden. Zo kunt u naast woningontruiming ook bij ons terecht voor aanvullende diensten als… -Seniorenverhuizing ...

02

Kantoor facilities
Actief in Havelte
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Steenwijk
(+7km)

02

Extra informatie:
Kantoor facilities staat ingescheven bij de KvK als eenmanszaak en is actief in de sector verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening. Kantoor facilities omschrijft zichzelf als montage van kantoor- en projectmeubilair. Kantoor verhuizingen. Leveren van kantoormeubelen. Facility management.

03

Wester Transport
Actief in Havelte

 Meppel
(+8km)

03

Extra informatie:
Het uitoefenen van een transport-, expeditie- en verhuisbedrijf, waaronder mede begrepen de opslag van goederen, zomede nationaal en international vervoer.

04

MBM Koeriersdiensten
Actief in Havelte
Jaren werkzaam: 2 jaar
1
werknemer

 Meppel
(+9km)

04

Extra informatie:
MBM Koeriersdiensten is actief sinds 20 oktober 2021 en heeft momenteel 1 werknemer in dienst. Het bedrijf staat ingescheven bij de kamer van koophandel onder sbi-code 53202. Deze code staat voor "Koeriers". De sector waarin MBM Koeriersdiensten valt is Vervoer en opslag en de rechtsvorm is een eenmanszaak.

Plaatsen in de buurt

×